شناسهٔ خبر: 75984283 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: انتخاب | لینک خبر

الجزیره: پنتاگون می‌گوید آماده اجرای هر تصمیمی علیه ونزوئلا هستیم

یک مقام وزارت جنگ آمریکا (پنتاگون) روز سه‌شنبه به الجزیره گفت که در صورت تصمیم رهبری سیاسی برای اقدام نظامی علیه ونزوئلا، نیروهای آمریکایی آماده‌اند؛ با این حال اشاره کرد که رئیس‌جمهور دونالد ترامپ برای گفت‌وگو با همتای ونزوئلایی خود، نیکولاس مادورو، ابراز آمادگی کرده است.

صاحب‌خبر -

یک مقام وزارت جنگ آمریکا (پنتاگون) روز سه‌شنبه به الجزیره گفت که در صورت تصمیم رهبری سیاسی برای اقدام نظامی علیه ونزوئلا، نیروهای آمریکایی آماده‌اند؛ با این حال اشاره کرد که رئیس‌جمهور دونالد ترامپ برای گفت‌وگو با همتای ونزوئلایی خود، نیکولاس مادورو، ابراز آمادگی کرده است.

به گزارش سرویس بین الملل «انتخاب»، الجزیره در ادامه، نوشته است: این مقام آمریکایی افزود که سفر وزیر جنگ، پیت هیگست، به جمهوری دومینیکن نشان‌دهنده ادامه فشارهای دولت ترامپ بر رهبری ونزوئلا است.

سخنگوی پنتاگون اعلام کرد که وزیر جنگ امروز چهارشنبه به جمهوری دومینیکن سفر خواهد کرد؛ جایی که با رئیس‌جمهور و وزیر دفاع این کشور گفت‌وگو کرده و «تعهد به حفاظت از شرکای منطقه‌ای و تضمین ثبات و امنیت در قاره‌های آمریکا» را تأکید خواهد کرد.

از ماه اوت گذشته، واشنگتن توان نظامی گسترده‌ای را در منطقه دریای کارائیب مستقر کرده است که شامل بزرگ‌ترین ناو هواپیمابر جهان و ناوگانی از کشتی‌های جنگی می‌شود؛ هدف اعلام‌شده این اقدام، مقابله با قاچاق مواد مخدر به ایالات متحده عنوان شده است.

رئیس‌جمهور آمریکا در مورد احتمال حمله به خاک ونزوئلا پیام‌های ضدونقیضی ارسال کرده است. او عملیات محرمانه‌ای را برای سازمان اطلاعات مرکزی (سیا) در ونزوئلا مجاز دانسته و تأکید کرده که دخالت نظامی را منتفی نمی‌داند؛ اما در عین حال گفته که با رئیس‌جمهور ونزوئلا گفت‌وگو خواهد کرد.

دولت آمریکا مادورو را به هدایت عملیات قاچاق مواد مخدر متهم می‌کند؛ اتهامی که مادورو آن را رد کرده و می‌گوید ایالات متحده در حال ساختن جنگی علیه کشور اوست.

از ماه سپتامبر گذشته، دست‌کم ۸۳ نفر در ۲۱ حمله‌ای که آمریکا به کشتی‌ها در منطقه دریای کارائیب و شرق اقیانوس آرام به‌دلیل ادعای دخالت آن‌ها در قاچاق مواد مخدر انجام داده، کشته شده‌اند.