شناسهٔ خبر: 75981831 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: جوان | لینک خبر

آخرین وضعیت آتش‌سوزی جنگل‌های هیرکانی/ وجود ۴ نقطه بحرانی در شرق گلستان

فرمانده یگان حفاظت منابع طبیعی و آبخیزداری گلستان آخرین وضعیت اطفای حریق در عرصه‌های جنگلی شرق استان گفت: سه نقطه بحرانی در شهرستان مینودشت و یک نقطه در کلاله همچنان دارای آتش فعال است و تلاش نیرو‌ها برای مهار آتش‌سوزی ادامه دارد.

صاحب‌خبر -

جوان آنلاین: سرهنگ عیسی گلبینی‌مفرد، در گفت‌وگویی خبری از ادامه عملیات اطفای حریق در جنگل‌های هیرکانی این استان خبر داد و اظهارکرد: از روز گذشته آتش در عرصه‌های طبیعی و جنگلی شهرستان‌های مینودشت، گالیکش، علی‌آباد کتول و کلاله شعله‌ور شده است.

به گزارش تسنیم، فرمانده یگان حفاظت منابع طبیعی استان گلستان با اشاره به حضور نیرو‌های امدادی افزود: هم‌اکنون نیرو‌های مردمی، بسیج، منابع طبیعی و محیط‌زیست گلستان در حال مهار آتش هستند و به لطف خداوند در مرحله خاموش کردن کامل آن هستیم.

وی با اشاره به شرایط سخت منطقه گفت: سخت‌گذر بودن منطقه و وزش باد شدید، مهار آتش را با کندی مواجه کرده است.

گلبینی‌مفرد در تشریح آخرین وضعیت آتش‌سوزی‌ها اظهارکرد: در شهرستان علی‌آباد خوشبختانه آتش تقریباً مهار شده و جای نگرانی نیست. نگرانی اصلی ما در شهرستان مینودشت است که سه نقطه بحرانی داریم که یک نقطه به دلیل صعب‌العبور بودن و قرارگیری در ارتفاعات، کار را برای ما سخت کرده است.

وی ادامه داد: در شهرستان کلاله نیز به دلیل وزش باد بسیار شدید، هنوز موفق به مهار کامل آتش نشده‌ایم و در تلاش هستیم تا دورتا دور حریق را کنترل کنیم.

فرمانده یگان حفاظت منابع طبیعی گلستان از آماده‌باش کامل نیرو‌های عملیاتی خبر داد و گفت: همکاران ما در حالت آماده‌باش مطلق به سر می‌برند و از تمام ظرفیت‌های مردمی و بسیج برای مهار آتش استفاده می‌کنیم.

گفتنی است در دو روز گذشته، آتش‌سوزی در مناطق جنگلی کردکوی، علی‌آباد کتول و آزادشهر با کمک مردم و نیرو‌های امدادی مهار شده بود. این در حالی است که هفته گذشته آتش‌سوزی در جنگل‌های چالوس و نوشهر مازندران نیز خساراتی به جنگل‌های هیرکانی وارد کرده بود.