شناسهٔ خبر: 75978516 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایسنا | لینک خبر

مدیرکل ورزش و جوانان استان اعلام کرد

کسب رتبه برتر فارس در المپیاد استعدادهای برتر و ورزش‌های همگانی/ اجرای ۱۳۰ پروژه عمرانی ورزشی

مدیرکل ورزش و جوانان فارس از کسب رتبه سوم کشور در المپیاد استعدادهای برتر و صدرنشینی استان در ورزش‌های همگانی خبر داد و اعلام کرد که بیش از ۱۳۰ پروژه عمرانی ورزشی در نقاط مختلف فارس اجرا شده است.

صاحب‌خبر -

عبدالرحیم خداجو امروز سه‌شنبه چهارم آذر در نشست خبری با خبرنگاران در شیراز به بررسی عملکرد دوساله اداره کل ورزش و جوانان فارس پرداخت و گفت: در مجموع عملکرد ورزشی استان در سطح کشور درخشان بوده و تیم‌های پسران و دختران در المپیاد استعدادهای برتر موفق به کسب رتبه سوم شدند.

وی با اشاره به دستاوردهای تیمی افزود: صعود تیم فجر شهید سپاسی شیراز به لیگ برتر فوتبال، قهرمانی تیم‌های هندبال پسران و دختران در لارستان و کازرون و حضور مربیان و بازیکنان فارس در تیم ملی هندبال بانوان از مهم‌ترین افتخارات استان است.

خداجو ادامه داد: در رشته‌هایی مانند کشتی، وزنه‌برداری، تکواندو، بسکتبال، والیبال و رشته‌های همگانی، استان فارس موفق به کسب جایگاه نخست کشور شده است.

وی درباره فعالیت شبکه‌های جوانان گفت: راه‌اندازی شبکه «ایران یاران جوان» یکی از اقدامات ملی مهم است که در فارس نیز با حضور گروه‌های جوانان در حوزه‌های امداد، معیشت، فرهنگی و اجتماعی فعال شده است.

توسعه زیرساخت‌های ورزشی در مناطق کم‌برخوردار

مدیرکل ورزش و جوانان فارس در ادامه با اشاره به اجرای بیش از ۱۳۰ پروژه عمرانی ورزشی افزود: اکثر این طرح‌ها در مناطق کم‌برخوردار اجرا شده تا توازن توسعه ورزشی استان حفظ شود. از جمله این پروژه‌ها می‌توان به بهره‌برداری از مجموعه ورزشی پارس و سالن ۶ هزار نفره شیراز اشاره کرد که هم‌اکنون میزبان مسابقات لیگ کشور است.

خداجو در پایان تأکید کرد: ورزش تنها یک فعالیت جسمانی نیست، بلکه پلی میان سلامت، فرهنگ، وحدت و امید اجتماعی است. تلاش ما این است که با همدلی دستگاه‌ها، ورزش را به رکن نشاط اجتماعی در فارس تبدیل کنیم.

نتایج بین‌المللی و کسب مدال‌های آسیایی و جهانی

معاون توسعه ورزش استان فارس نیز در این نشست اظهار کرد: از سال ۱۴۰۰ تاکنون ورزش ایران موفق به کسب ۷۸ قهرمانی آسیایی و جهانی شده است و ورزشکاران فارس در المپیاد استعدادهای برتر توانستند ۹۲ مدال شامل ۲۶ طلا، ۲۸ نقره و ۸ برنز کسب کنند.

محمدحسن طیبی افزود: در بازی‌های کشورهای اسلامی در عربستان سعودی، چهار نماینده ایران از جمله ورزشکاران فارس حضور داشتند و موفق به کسب هشت مدال طلا، نقره و برنز شدند. همچنین در مسابقات بحرین، پانزده ورزشکار استان فارس شش مدال کسب کردند.

انتهای پیام