شناسهٔ خبر: 75977559 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: برترین‌ها | لینک خبر

فوتبال پایه نه، این‌بار در تورنمنت وکلا چاقوکشی شد!

فوتبال پایه نه، این‌بار در تورنمنت وکلا چاقوکشی شد!

درگیری افراد منتسب به کانون وکلای هرمزگان با تیم فوتسال اصفهان در مسابقات کانون‌های وکلای دادگستری کشور صحنه‌های عجیبی را رقم زد.

صاحب‌خبر -

ورزش سه: اواخر آبان ماه بود که هشتمین دوره المپیاد ورزشی کانون های وکلای دادگستری کشور به میزبانی کانون وکلای دادگستری هرمزگان در جزیره کیش برگزار شد. مسابقاتی که از تاریخ  ۲۳ آغاز شد و تا ۲۹ آبان ماه ۱۴۰۴ ادامه داشت. با وجود اینکه همه اعضای شرکت کننده در این مسابقات، وکلای دادگستری و افراد تحصیلکرده جامعه بودند، حاشیه‌ای عجیب و باورنکردنی در جریان آن رخ داد.

0

در سومین روز المپیاد، درگیری شدید در سالن برگزاری مسابقه رخ می‌دهد و باعث بر هم خوردن نظم مسابقه می‌شوند. اینکه چندین نفر به یکباره وارد سالن شدند و به اعضای تیم وکلای اصفهان حمله کردند باعث شد تا پیگیری‌ها درباره چرایی ماجرا جالب به نظر برسد.

1

در این خصوص، یکی از اعضای تیم اصفهان ماجرا را برای خبرنگار ما اینطور روایت کرد: «بعد از مشقت زیادی که در اولین روز بابت مستقر شدن در هتل و بی‌برنامگی در مراسم افتتاحیه کشیدیم، در روز دوم ساعت 2 بازی اول را انجام دادیم و وقتی به هتل آمدیم درخواست غذا دادیم اما جواب منفی شنیدیم. باز هم نسبت به این قضیه سکوت کردیم. وضعیت شام آن شب هم خیلی بد و زننده بود و به شأن همه ما بی‌احترامی شد.»

او در ادامه گفت: «فردا ظهرش هم دوباره اتفاقات مشابه رخ داد. در حالی که آقای قاسمی در افتتاحیه مدعی شدند 25 میلیارد تومان هزینه المپیاد شده است. وقتی روز دوم هم دیدم بی‌احترامی‌ها ادامه دارد، به لابی طبقه اول هتل رفتم و اعتراضم را اعلام کردم که چرا شأن همکاران ما رعایت نمی‌شود. چند دقیقه بعد آقای قاسمی آمد و صحبت کردیم و به خاطر دخالت یکی از اطرافیان ایشان، درگیری و زد و خورد بین بچه‌های هرمزگان و اصفهان رخ داد.»

این عضو تیم اصفهان ادعای عجیبی را هم مطرح کرد: «همان شب به ما گفتند هتل را ترک کنید. علتش این بود که در درگیری قبلی، پیشانی یکی از بچه‌های هرمزگان خراش برداشته بود. آقای قاسمی به من گفت که دوستان این‌ها از یاسوج و بندرعباس دارند با اسلحه و قداره و قمه و ... می‌آیند و امنیت شما با ما نیست. منتها طبق قانون ما تا وقتی داخل هتل باشیم، تامین امنیت ما با مسئولان برگزاری همایش است و به همین دلیل آنجا را ترک کردیم.»

2

در نهایت این حواشی، درگیری سومین روز مسابقات رقم می‌خورد: «پیگیری کردیم و آن شب دادستان و پلیس به هتل آمدند و حکم انضباطی صادر کردند و گفتند امنیت برقرار است و برای روز سوم هم مسابقه خود را انجام دهید. روز بازی داخل سالن بودیم. ابتدای نیمه دوم یک صدایی شنیدم که به من گفتند دکتر بیا پایین. سرم را بلند کردم دیدم حدود 12 نفر با قداره و چماق و چاقو به سمت من حمله‌ور هستند. بچه‌های اصفهان سریع به اتاق داوران فرار کردیم. عجیب بود که با وجود اتفاقات قبلی، باز هم تدبیر نکرده بودند که پلیس در محل مسابقات حاضر باشد. انگار همه چیز عامدانه بود.»

تا پیش از این، عادت داشتیم چنین اتفاقات و تصاویری از فوتبال پایه و لیگ‌های دسته‌های پایین‌تر ببینیم و بشنویم و حالا باعث تاسف است که از المپیاد وکلای دادگستری که همگی قشر تحصیلکرده جامعه به حساب می‌آیند، از این دست خبرها مخابره می‌شود.