شناسهٔ خبر: 75975402 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: تسنیم | لینک خبر

مهلت یک‌هفته‌ای استاندار کرمانشاه برای ارائه گزارش کامل خسارات «جنگ 12روزه»

استاندار کرمانشاه با تأکید بر ضرورت اطلاع‌رسانی دقیق و به‌موقع در شرایط بحران، به دستگاه‌های اجرایی یک هفته فرصت داد تا گزارش کامل خسارات جنگ تحمیلی 12 روزه را ارائه کنند.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرمانشاه، منوچهر حبیبی در جلسه ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران استان با تأکید بر اهمیت اطلاع‌رسانی دقیق، شفاف و به‌موقع در زمان بحران، از مدیران دستگاه‌های مرتبط خواست ارتباط مستمر با مردم و رسانه‌ها را در اولویت قرار دهند تا از گسترش شایعات و سردرگمی در جامعه جلوگیری شود.

وی به نمونه‌هایی از انتشار اطلاعات نادرست درباره تعطیلی مدارس در پی آلودگی هوا و نیز موج آنفلوآنزا طی شب گذشته اشاره کرد و گفت: هر جا اطلاع‌رسانی دقیق انجام نشده، فضای مجازی با اخبار غیرواقعی آرامش مردم را برهم زده است و وقتی وضعیت آلودگی هوای استان اضطراری نیست، باید این موضوع را برای مردم توضیح دهیم تا شایعات اثرگذار نباشند.

حبیبی با تأکید بر اینکه جان و سلامت مردم برای ما در اولویت است، گفت: اگر شاخص‌های آلودگی هوا به وضعیت اضطرار برسد، تصمیم لازم از جمله تعطیلی اتخاذ و به‌موقع اعلام خواهد شد.

وی با اشاره به وضعیت آنفلوآنزا در استان از دانشگاه علوم پزشکی، آموزش و پرورش، فرمانداران و مراکز بهداشت خواست مراقبت‌های روزانه و گزارش‌دهی دقیق را در دستور کار داشته باشند و افزود: مورد حاد خاصی در استان نداریم، اما باید برای واکسن و دارو نیز پیش‌بینی‌های لازم انجام شود تا در شرایط اضطرار دچار مشکل نشویم.

استاندار کرمانشاه با تأکید بر لزوم تعیین تکلیف خسارات وارد شده به واحدهای مسکونی، تجاری، صنعتی و خودروهای آسیب‌دیده در جنگ تحمیلی 12روزه، دستگاه‌های مربوطه را موظف کرد ظرف یک هفته برآورد خسارات و نحوه پرداخت آن را مشخص کنند. 

حبیبی از مدیریت بحران، بنیاد مسکن، سازمان صمت، اقتصاد و دارایی و شرکت‌های بیمه خواست این موضوع را با سرعت پیگیری کنند تا مردم از بلاتکلیفی خارج شوند.

وی تمامی دستگاه‌های متولی را موظف کرد ظرف یک هفته گزارش نهایی وضعیت خسارات جنگ 12روزه، میزان پیشرفت در برآورد خسارت واحدهای مسکونی، تجاری، صنعتی و خودروهای آسیب‌دیده را به مدیریت بحران استان ارائه کنند. 

استاندار کرمانشاه تأکید کرد: این گزارش باید دقیق، مستند و قابل اتکا باشد تا روند رسیدگی به مطالبات مردم بدون تأخیر انجام شود و هیچ شهروندی در بلاتکلیفی باقی نماند.

بازدیدهای میدانی از آمادگی دستگاه‌های عضو ستاد مدیریت بحران

حبیبی گفت: بازدیدهای میدانی از تجهیزات و آمادگی دستگاه‌های عضو ستاد مدیریت بحران از جمله راهداری، شهرداری‌ها، علوم پزشکی و هلال‌احمر انجام و گزارش جامع آن ارائه شود.

وی از فرمانداران خواست تا در شهرستان‌ها تیم‌های پایش تشکیل دهند و جلسات ستاد مدیریت بحران شهرستان‌ها را فعال کنند.

استاندار کرمانشاه تصریح کرد: بحران با جان مردم سر و کار دارد و هیچ موضوعی مهم‌تر از سلامت و امنیت شهروندان نیست. اطلاع‌رسانی باید همیشه دقیق، سریع و قابل اتکا باشد.

انتهای پیام/