شناسهٔ خبر: 75972494 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: تسنیم | لینک خبر

صهیونیست‌ها تعدادی از رهبران جنبش فتح را در کرانه باختری ربودند

نظامیان اشغالگر رژیم صهیونیستی بامداد امروز به شهر اریحا در کرانه باختری یورش برده و تعدادی از رهبران جنبش فتح را ربودند.

صاحب‌خبر -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، منابع خبری گزارش دادند که سپیده دم امروز نظامیان اشغالگر رژیم صهیونیستی به اردوگاه‌های «عقبه» و «عین السلطان» در «اریحا» واقع در کرانه باختری یورش برده و 10 شهروند فلسطینی را بازداشت کردند که در بین افراد ربوده شده رهبران جنبش فتح نیز وجود دارد.

در گزارش خبرگزاری فلسطینی شهاب آمده است که در بین بازداشت شدگان «نائل ابوالعسل»، دبیر جنبش فتح در استان اریحا، و «نصار ابو داهوک»، دبیر منطقه سازمانی در اردوگاه عقبه جبر، شناسایی شده است.

کرانه باختری , جنبش فتح ,

منابع محلی فلسطین گزارش دادند که نظامیان صهیونیست، صبح امروز در جریان یورش به مناطق مختلف کرانه باختری و حمله به خانه‌های فلسطینیان، شهروندان فلسطینی را مورد حمله و ضرب و جرح قرار داده و 24 نفر را بازداشت کردند.

در ادامه حملات وحشیانه نظامیان و شهرک‌نشینان صهیونیست به مناطق مختلف کرانه باختری، منابع فلسطینی صبح امروز از شهادت یک جوان فلسطینی در نابلس به‌دست نیروهای اشغالگر خبر دادند.

از سوی دیگر کمیته خانواده‌های اسرای سیاسی در کرانه باختری شب گذشته با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد که نیروهای امنیتی تشکیلات خودگردان فلسطین در هماهنگی با نیروهای اشغالگر صهیونیستی، شروع به بازداشت تعدادی از جوانان فلسطینی و اسرای آزادشده در چندین منطقه از کرانه باختری کرده‌اند.

این کمیته تأکید کرد که این تحرکات تشکیلات خودگردان، بیانگر قصد آن برای ادامه سیاست خائنانه بازداشت فلسطینیان و همکاری با دشمن است که هم از نظر ملی و هم از نظر اخلاقی قابل قبول و قابل توجیه نیست.

انتهای پیام/