شناسهٔ خبر: 75972280 - سرویس ورزشی
نسخه قابل چاپ منبع: برنا | لینک خبر

نایب‌قهرمانی بانوان خراسانی در کاتای تیمی المپیک ناشنوایان ۲۰۲۵ ژاپن

برنا- گروه استان‌ها: دو بانوی ورزشکار خراسانی، مهناز حسن‌زاده و سمیرا ابوالحسنی به همراه مژده مردانی در ترکیب تیم کاتای بانوان کاراته ناشنوایان ایران، موفق به کسب مدال نقره المپیک ناشنوایان ۲۰۲۵ ژاپن شدند. برنا- گروه استان‌ها: دو بانوی ورزشکار خراسانی، مهناز حسن‌زاده و سمیرا ابوالحسنی به همراه مژده مردانی در ترکیب تیم کاتای بانوان کاراته ناشنوایان ایران، موفق به کسب مدال نقره المپیک ناشنوایان ۲۰۲۵ ژاپن شدند.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری برنا از خراسان رضوی، تیم کاتای بانوان کشورمان در فینال این رقابت‌ها مقابل تیم ژاپن قرار گرفت و با امتیاز ۳۸.۳ عنوان نایب‌قهرمانی را به دست آورد. پیش از این، تیم ایران در مرحله نخست با اجرای قدرتمند موفق به کسب امتیاز ۳۸.۲ شده و راهی فینال شده بود.

هدایت ملی‌پوشان کشورمان را فرحناز ارباب (سرمربی) و شادی جعفرزاده (مربی) در توکیو بر عهده داشتند.

مدال نقره کاتای تیمی بانوان، سومین مدال کاراته و هجدهمین مدال کاروان ایران در بیست‌وپنجمین دوره بازی‌های المپیک ناشنوایان است؛ رویدادی که از ۲۴ آبان در توکیو آغاز شده و تا ۶ آذر ادامه دارد.

برچسب‌ها: