شناسهٔ خبر: 75971313 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: تسنیم | لینک خبر

اعزام 70 دانش‌آموز بجنوردی به اردوی راهیان پیشرفت/بازدید از پتروشیمی خراسان

مسئول ناخیه بسیج دانش آموزی خراسان شمالی گفت: در قالب اردوی راهیان پیشرفت و به مناسبت هفته بسیج، گروهی از 70 دانش‌آموز نخبه و فعال بسیجی از مدارس بجنورد، از مجموعه صنعتی و تولیدی پتروشیمی خراسان بازدید کردند.

صاحب‌خبر -

علی افل‌جو در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در بجنورد، اظهار داشت: در قالب اردوی راهیان پیشرفت و به مناسبت هفته بسیج، گروهی از 70 دانش‌آموز نخبه و فعال بسیجی از مدارس بجنورد، از مجموعه صنعتی و تولیدی پتروشیمی خراسان بازدید کردند؛ این برنامه با هدف آشنایی دانش‌آموزان با دستاوردهای فنی، مهندسی و فرایندهای تولید بزرگ‌ترین واحد صنعتی خراسان شمالی برگزار شد.  

وی افزود: این بازدید در راستای اجرای برنامه‌های اردوی راهیان پیشرفت و با هدف ارتقای بینش علمی و صنعتی نسل نوجوان انجام گرفت. وی افزود: شرکت پتروشیمی خراسان از جمله واحدهای راهبردی استان است که نقش مؤثری در اقتصاد منطقه دارد و آشنایی دانش‌آموزان با مراحل تولید و فناوری‌های به‌کاررفته در آن، موجب افزایش انگیزه و جهت‌دهی در مسیر تحصیلی و شغلی آنان خواهد شد.  

 افضل‌جو، گفت: دانش‌آموزان ضمن بازدید از خطوط تولید، با مهندسان و کارشناسان واحدهای فنی و آزمایشگاهی گفت‌وگو کردند و با چرخه تأمین مواد اولیه تا تولید محصولات نهایی از جمله اوره و آمونیاک آشنا شدند.

وی بیان کرد: در این برنامه تلاش شد تا دانش‌آموزان با روند رشد و توسعه شرکت از ابتدای تأسیس تاکنون، مراحل نوآوری، ارتقای کیفیت تجهیزات و محصولات و همچنین دستاوردهای صادراتی آن به صورت مستند آشنا شوند.  

مسئول بسیج دانش‌آموزی خراسان شمالی تصریح کرد: این اردوی علمی و فرهنگی در کنار جنبه آموزشی، زمینه ارتقای روحیه خودباوری و نشان‌دادن توان ملی در عرصه صنعت و مهندسی را برای نوجوانان فراهم کرد. وی با اشاره به استقبال گسترده دانش‌آموزان افزود: این گونه بازدیدها به‌صورت دوره‌ای از مراکز تولیدی و تحقیقاتی استان برگزار می‌شود تا ارتباط مؤثری میان آموزش نظری و تجربه عملی در فضای واقعی تولید شکل گیرد.  

به گفته وی، در پایان برنامه نیز دانش‌آموزان بر لزوم حمایت از تولید دانش‌بنیان و نقش بسیج در تربیت نیروهای متعهد و متخصص تأکید کردند.

انتهای پیام/311