شناسهٔ خبر: 75966230 - سرویس اقتصادی
نسخه قابل چاپ منبع: تحلیل بازار | لینک خبر

مدیرعامل شرکت ملی صنایع مس ایران در جلسه شورای توسعه تاکید کرد؛

اهمیت تنوع‌بخشی به سبد تأمین برق در شرکت ملی مس با هدف پایداری تولید

مدیرعامل شرکت ملی مس ایران بر ضرورت خودکفایی انرژی و تنوع‌بخشی به سبد تأمین برق برای پشتیبانی از پروژه‌های توسعه و تضمین پایداری تولید تأکید کرد.

صاحب‌خبر -

به گزارش بازار، سیدمصطفی فیض، مدیرعامل شرکت ملی صنایع مس ایران، عصر یکشنبه ۲ آذر ماه در جلسه شورای توسعه شرکت ملی صنایع مس ایران اظهار کرد: با توجه به ناترازی‌های موجود در زمینه تامین انرژی و اهمیت پایداری تولید، لازم است سناریوهای متنوعی در زمینه تامین انرژی مورد نیاز مجموعه ملی مس ترسیم شود تا در آینده با چالش مواجه نشویم.

وی با اشاره به اینکه لازم است در این مسیر از ظرفیت کارشناسان خبره استفاده شود، افزود: شرکت ملی صنایع مس ایران پروژه‌های توسعه‌ای متنوعی را در مسیر احداث دارد که به مرور زمان به بهره‌برداری خواهند رسید، از همین رو بسیار اهمیت دارد که همزمان با پیشرفت این پروژه‌ها تدابیر لازم برای تامین انرژی مورد نیاز آنها نیز اندیشیده شود.

گفتنی است؛ در این جلسه آخرین وضعیت احداث پروژه‌های نیروگاهی شرکت ملی صنایع مس ایران ذیل طرح جامع برق این شرکت مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

اهمیت تنوع‌بخشی به سبد تامین برق در شرکت ملی مس با هدف پایداری تولید