شناسهٔ خبر: 75964855 - سرویس علمی-فناوری
نسخه قابل چاپ منبع: مفدا | لینک خبر

اداره دانشجویی؛

حضور دبیرکل شورای صنفی دانشگاه علوم پزشکی دزفول در نشست مجمع دبیران دانشگاه‌های علوم پزشکی

مفدا_دزفول: خانم لعیا کرمخانی، دبیرکل محترم شورای صنفی دانشگاه علوم پزشکی دزفول، در نشست مجمع دبیران شوراهای صنفی دانشجویان و دستیاران دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور که در روزهای اول و دوم آذر ماه برگزار شد، حضور یافتند.

صاحب‌خبر -

به گزارش مفدا، وزیر بهداشت در روز دوم نشست شوراهای صنفی دانشجویان و دستیاران دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور که دوم آذر ماه در ستاد وزارت بهداشت برگزار شد، با ابراز خرسندی از حضور در جمع دانشجویان گفت: بسیار خوشحالم که در این جلسه حضور دارم و می‌توانیم با یکدیگر گفتگو کنیم. تلاش مشترک برای یک هدف ارزشمند، اهمیت فراوان دارد؛ هدفی که در درجه نخست به مردم ایران و حوزه سلامت مربوط است. هدف بزرگ سلامت مردم ایران هدفی مقدس است.

وی با تشبیه مجموعه سلامت و درمان به یک تیم ملی تأکید کرد: نقش من در این تیم مانند یک مربی است و شما دانشجویان، اعضای جوان و امیدبخش آن هستید. امیدوارم بتوانیم با همکاری یکدیگر امور را پیگیری و عملیاتی کنیم. در هر تیمی افراد می‌آیند و دوره‌ای نقشی ایفا می‌کنند و سپس جای خود را به دیگران می‌دهند، اما آنچه باید باقی بماند، هدف است؛ و هدف ما خدمت به مردمی است که از میان آنان برخاسته‌ایم. وظیفه من، فراهم‌کردن شرایط و ایجاد جایگاهی شایسته برای شماست.

شورای صنفی نهادی مشورتی، مطالبه‌گر، داوطلبانه و غیرسیاسی است

ظفرقندی با اشاره به مسئولیت‌پذیری اجتماعی دانشجویان اظهار کرد: معتقدم افراد حاضر در این نشست، علاوه بر مسئولیت‌های علمی، به دلیل مسئولیت اجتماعی وارد شورای صنفی شده‌اند و این بسیار ارزشمند است. پنجاه سال پیش، زمانی که وارد دانشگاه علوم پزشکی تهران شدم، دو بار نماینده شورای صنفی بودم. فضای آن دوران هم صنفی و هم سیاسی بود؛ دانشجویان با گرایش‌های فکری مختلف حضور داشتند و انتخابات پرشوری برگزار می‌شد. بنابراین ارزش و اهمیت این فعالیت‌ها را کاملا درک می‌کنم.

وزیر بهداشت با اشاره به این که شورای صنفی نهادی مشورتی، مطالبه‌گر، داوطلبانه و غیرسیاسی است، گفت: همین چهار ویژگی امکان پیگیری دقیق‌تر مسائل را برای دانشجویان فراهم می‌کند.

جهت مطالعه ادامه خبر کلیک نمایید.

حضور دبیرکل شورای صنفی دانشگاه علوم پزشکی دزفول در نشست مجمع دبیران دانشگاه‌های علوم پزشکی