شناسهٔ خبر: 75964831 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: تسنیم | لینک خبر

لغو پروازهای چین به ژاپن

شرکت‌های هواپیمایی چین از لغو پروازهای خود به ژاپن در حالی خبر دادند که این اقدام ضربه بزرگی به صنعت گردشگری ژاپن وارد خواهد کرد.

صاحب‌خبر -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، شرکت‌های هواپیمایی چین پس از تشدید تنش روابط میان با ژاپن ، پروازهای خود به این کشور را لغو کرده‌اند.

روزنامه میامی هرالد روز دوشنبه نوشت که این اقدام در واکنش به اظهارات نخست‌وزیر جدید ژاپن درباره احتمال مداخله ژاپن در تایوان صورت گرفته است.

پکن در روزهای گذشته نیز اقداماتی برای اعمال فشار اقتصادی بر توکیو در واکنش به سخنان، سانائه تاکایچی، نخست‌وزیر جدید ژاپن انجام داد.

او به قانون‌گذاران ژاپنی گفته بود که استفاده چین از زور علیه تایوان بحران وجودی برای ژاپن خواهد بود و می‌تواند دخالت نظامی نیروهای ژاپن را توجیه کند.

چین به شهروندان خود توصیه کرده از سفر به ژاپن خودداری کنند؛ اقدامی که ضربه بزرگی به صنعت گردشگری ژاپن وارد کرده است.

انتهای پیام/