شناسهٔ خبر: 75964092 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: برنا | لینک خبر

تاکید استاندار خوزستان بر ساماندهی نهادهای مالی مردمی و تقویت صندوق‌های حمایتی کشاورزی

برنا - گروه استان‌ها: استاندار خوزستان در دیدار با مدیران صندوق حمایت از توسعه کشاورزی بر تقویت نهادهای مالی مردمی برای حمایت از تولیدکنندگان و مقابله با چالش‌هایی همچون خشکسالی و سرمازدگی تاکید کرد. برنا - گروه استان‌ها: استاندار خوزستان در دیدار با مدیران صندوق حمایت از توسعه کشاورزی بر تقویت نهادهای مالی مردمی برای حمایت از تولیدکنندگان و مقابله با چالش‌هایی همچون خشکسالی و سرمازدگی تاکید کرد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار برنا از اهواز، سید محمدرضا موالی‌زاده در دیدار با مدیران شرکت مادرتخصصی صندوق حمایت از توسعه کشاورزی، که دوم آذر ماه در محل دفتر استاندار خوزستان برگزار شد، بر تقویت نهادهای مالی مردمی برای پشتیبانی از تولیدکنندگان و مواجهه با چالش‌های بخش کشاورزی تاکید و اظهار کرد: زمینه تقویت و توسعه صندوق‌های توسعه بخش کشاورزی برای پشتیبانی از جریان تولید به‌ صورت مردمی فراهم خواهد شد.

او ضمن اشاره به ضرورت ساماندهی صندوق‌ها، گفت: این نهادهای مالی باید توسط مردم و برای مردم اداره شوند تا بیشترین اثرگذاری را در خدمت به کشاورزان استان داشته باشند.

مقام عالی دولت چهاردهم دراستان خوزستان با تاکید بر اهمیت مولدسازی اموال و امکانا های بخش کشاورزی بیان کرد: این اقدام در چارچوب ظرفیت نهادی صندوق‌های توسعه و با هدف رساندن آن‌ها به حد کفایت سرمایه دنبال می‌شود.

موالی‌زاده ادامه داد: با مساعدت مدیران ارشد، از محل اعتبار تملک دارایی‌های سرمایه‌ای برای تقویت توان مالی صندوق‌ها و ارتقای سرمایه آن‌ها اقدام خواهد شد.

او افزود: صندوق‌های تقویت‌شده می‌توانند در شرایط بحرانی از جمله خشکسالی و سرمازدگی نقش مؤثری در پشتیبانی از تولیدکنندگان ایفاء کرده و به پیشبرد برنامه‌های توسعه کشاورزی کمک کنند.

استاندار خوزستان همچنین با اشاره به جایگاه استان به‌ عنوان یکی از قطب‌های اصلی کشاورزی کشور، تاکید کرد: تقویت این صندوق‌ها می‌تواند به تأمین مالی کشاورزان و استمرار فعالیت آنان در دوره‌های مواجهه با مشکلاتی نظیر خشکسالی و سرمازدگی کمک کند.

موالی راده در پایان اضافه کرد: گفت‌وگوی امروز سازنده بود و امیدواریم با همکاری متقابل، صندوق توسعه کشاورزی در استان تقویت شود و اطمینان بیشتری به کشاورزان برای گسترش فعالیت‌ها داده شود.

انتهای پیام/