شناسهٔ خبر: 75963671 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: بازتاب | لینک خبر

هشدار جدی؛ آلودگی هوا در کلان‌شهرها به مرز خطر نزدیک شد

صاحب‌خبر -

امین‌حسین نقشینه با اشاره به استقرار جو آرام در اغلب مناطق کشور گفت: نبود جریان‌های جوی مؤثر باعث انباشت آلاینده‌ها در شهرهای بزرگ و صنعتی شده و کیفیت هوا برای تمام گروه‌ها در وضعیت ناسالم باقی خواهد ماند.

او تأکید کرد در صورت مهار نشدن منابع آلاینده ثابت و متحرک، به‌ویژه در مناطق پرتردد و صنعتی، احتمال رسیدن شاخص آلودگی هوا به آستانه هشدار جدی وجود دارد.

به گفته نقشینه، طی سه روز آینده نیز این شرایط ادامه دارد و پیش‌بینی می‌شود شاخص آلودگی در برخی مناطق به حد «بسیار ناسالم» برسد.

او درباره شرایط جوی کشور نیز افزود: امروز وزش باد در بخش‌هایی از شرق و جنوب‌شرق رخ می‌دهد و از چهارشنبه افزایش ابر در کردستان و جنوب آذربایجان غربی دیده می‌شود. پنجشنبه نیز در بخش‌هایی از مازندران و گلستان همین وضعیت ادامه خواهد داشت.

به گزارش ایرنا، برای تهران نیز طی پنج روز آینده هوای غبارآلود پیش‌بینی شده و دمای پایتخت با روندی کاهشی از ۱۸ درجه امروز به ۱۷ درجه فردا و کمتر تا پایان هفته خواهد رسید.