به گزارش خبرنگار آنا، مراسم سوگواری ایام شهادت حضرت زهرا سلامالله علیها و یازدهمین یادواره شهدای گمنام دانشگاه آزاد اسلامی واحد ملایر در مسجد صاحب الزمان واحد ملایر برگزار شد.
در این مراسم مسئولان شهرستان ملایر، استادان، دانشجویان و کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی واحد ملایر حضور داشتند و سردار سرتیپ عباس بشیر گنبدی فرمانده گروه ۴۳ مهندس رزمی امام علی علیه السلام سخنرانی کرد.
فرمانده گروه ۴۳ مهندس رزمی امام علی علیهالسلام ضمن تسلیت ایام شهادت حضرت زهرا سلامالله علیها بیان کرد که بسیج عشق است و بسیجیان در دفاع از حریم و حرم زمان و مکان نمیشناسند و بسیجیان با در دست گرفتن جان خود در هر مکان و در هر جایی شتافتند و خود را فدای وطن کردند.
سردار گنبدی متذکر شد: بسیج یعنی معنا کردن گل واژههای عشق و عاشقی به سبکی که در انتهای آن حضرت علی علیه السلام را میبینیم، مولا علی علیهالسلام به همه ما درس بسیجی زندگی کردن را آموخت و در هر عرصه که بر ما تنگناها فشار میآورند، ما متوسل میشویم به بسیج و بسیجی. ما باید قدر بسیج و بسیجی را بدانیم، کشورهایی که در فاز ایدئولوژی و اعتقادات پایه و اساس ندارند، امروز را به ساختار بسیج آوردند.
انتهای پیام/