شناسهٔ خبر: 75960874 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایمنا | لینک خبر

امام جمعه ایلام:

اقتدار جمهوری اسلامی ایران از برکت خون شهدا و مدیریت ولایت فقیه است

نماینده ولی فقیه در استان وامام جمعه ایلام با تاکید بر اینکه اقتدار جمهوری اسلامی ایران از برکت خون شهدا و مدیریت ولایت فقیه است گفت:شهدای گمنام پیام‌آوران ولایت و ایثار هستند و حضور آنان یادآور مظلومیت حضرت زهرا (س) و ولایت‌مداری ایشان است.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری ایمنا از ایلام، حجت‌الاسلام اله نور کریمی‌تبار امروز_ دوشنبه سوم آذر _در آئین تشییع باشکوه پیکر مطهر چهار شهید گمنام دوران دفاع مقدس در ایلام با تسلیت سالروز شهادت حضرت فاطمه زهرا (س) اظهار کرد: شهدای گمنام پیام‌آوران ولایت و ایثار هستند و حضور آنان یادآور مظلومیت حضرت زهرا (س) و ولایت‌مداری ایشان است.

وی با تاکید بر اینکه تمسک به ولایت فقیه رمز پیروزی ملت ایران در برابر استکبار جهانی است. افزود: امروز اگر مردم از ولایت فاصله بگیرند، سرنوشت تلخی در انتظار آنان خواهد بود؛ همان‌گونه که در صدر اسلام دشمنان با بی‌وفایی به اهل بیت، مسیر حق را منحرف کردند.

امام جمعه ایلام با بیان اینکه شهدا آگاهانه و عاشقانه راه گمنامی را برگزیدند، تصریح کرد: همان‌گونه که حضرت زهرا (س) وصیت کردند قبرشان مخفی بماند، شهدای ما نیز با انتخاب گمنامی، اسوه‌ای برای نسل‌های آینده شدند تا یادآور اخلاص و بی‌اعتنایی به دنیا باشند.

اقتدار جمهوری اسلامی ایران از برکت خون شهدا و مدیریت ولایت فقیه است

حجت‌الاسلام کریمی‌تبار خاطرنشان کرد: این شهدا هستند که هر از گاهی با حضور خود غبار دنیاگرایی و غفلت را از جامعه می‌زدایند و مسیر درست را به ما نشان می‌دهند.

وی با تأکید بر نقش انقلاب اسلامی در بیداری ملت‌ها گفت: امروز مسلمانان مظلوم در یمن و دیگر نقاط جهان با الهام از انقلاب اسلامی ایستادگی کرده‌اند و تسلیم زورگویان نشده‌اند. این مسیر طوفانی‌تر از گذشته ادامه خواهد یافت و دشمنان هرچه بیشتر خیانت کنند، انقلاب اسلامی استوارتر پیش خواهد رفت.

امام جمعه ایلام با اشاره به هویت شیعیان مهاجر آفریقایی در آمریکا افزود: این گروه با شاخصه مبارزه با صهیونیسم و دفاع از مظلومان غزه توانسته‌اند در برابر امپراتوری رسانه‌ای دشمن مقاومت کنند و این نشانه‌ای از روند جهانی پذیرش مصلح کل، امام عصر (عج) است.

حجت‌الاسلام کریمی‌تبار با قدردانی از مجاهدت‌های سپاه، ارتش، نیروی انتظامی و سایر نیروهای حافظ امنیت کشور گفت: اقتدار جمهوری اسلامی ایران از برکت خون شهدا و مدیریت ولایت فقیه است پس باید قدردان این نعمت‌ها باشیم و در کنار پاسداری از ارزش‌ها، برای رفع مشکلات معیشتی مردم نیز تلاش کنیم.

به گزارش ایمنا، آئین تشییع باشکوه پیکر مطهر ۴ شهید دوران دفاع مقدس صبح امروز دوشنبه از میدان میلاد شهر ایلام تا مصلای بزرگ امام خمینی (ره) با حضور پرشور مردم شهیدپرور ایلام برگزار شد.