شناسهٔ خبر: 75950315 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: میزان | لینک خبر

مقابله با آسیب‌ها و ناهنجاری‌های اجتماعی نیازمند همکاری بین‌بخشی است

دادستان عمومی و انقلاب اصفهان گفت: داشتن جامعه بدون فساد و ناهنجاری‌های اجتماعی نیازمند همکاری همه دستگاه‌های متولی، مردم و تشکل‌های مردم‌نهاد به ویژه اصناف است.

صاحب‌خبر -
خبرگزاری میزان -

سیدمحمد موسویان در نشست با اصناف اصفهان بیان کرد: یکی از راهکار‌های دشمن در جنگ نرم ترویج مفاسد اجتماعی و اخلاقی از طریق بخش‌های مختلف جامعه از جمله برخی از صنوف است تا برخی ناهنجاری‌ها را با برنامه‌ریزی در جامعه اسلامی تبدیل به هنجار کنند.

وی افزود: برخورد با ناهنجاری‌های اجتماعی همواره مورد تأکید بوده و از دستگاه‌های امنیتی و انتظامی خواسته شده جریانات سازمان‌یافته و مرتبط با بیگانه در زمینه ناهنجاری‌های اجتماعی را شناسایی و به دادستانی معرفی کنند و این افراد با اشد مجازات قانونی رو‌به‌رو خواهند شد. 

دادستان عمومی و انقلاب اصفهان با هشدار جدی به متخلفان و واحد‌های صنفی غیرمجاز تصریح کرد: برخی صنوف جوانان را نشانه رفته‌اند تا ارزش‌های اخلاقی و شرعی جامعه اسلامی را دستخوش تغییر قرار دهند که شناسایی و برخورد با آنان در دستور کار دستگاه‌های انتظامی، امنیتی و دادستانی مرکز استان قرار دارد.

موسویان در ادامه با بیان اینکه قاطبه بازاریان و کسبه شهر زحمت‌کش و دلسوز شهر هستند، اضافه کرد: انتظار داریم صنوف این گروه از افراد را شناسایی و به دستگاه قضایی معرفی کنند و حافظ فرهنگ بالای صنف خود باشند.

وی با اشاره به اینکه در برخورد با ناهنجار‌های اجتماعی طرح‌هایی تهیه شده اظهار داشت: چیزی فراتر از قانون از صنوف خواسته نشده، اما با توجه به اهمیت موضوع، برخورد دستگاه قضایی با مروجین مفاسد اجتماعی ذیل عنوان هر گونه صنف و گروهی قاطع و بدون اغماض خواهد بود و با واحد‌های صنفی متخلف برابر قانون نظام صنفی برخورد خواهد شد.

انتهای پیام/