شناسهٔ خبر: 75949574 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: طبنا | لینک خبر

رئیس اداره منابع طبیعی آستارا:

حفاظت از سلامت محیط زیست پس از آتش‌سوزی لاتون آستارا ضروری است

آتش‌سوزی ارتفاعات لاتون آستارا که بیش از ۲۰ ساعت ادامه داشت، با تلاش نیروهای منابع طبیعی مهار شد. بیش از ۱۵ هکتار از پوشش گیاهی منطقه آسیب دید و مسئولان با هشدار به مردم، بر اهمیت حفاظت از سلامت محیط زیست و جلوگیری از بروز حوادث مشابه تأکید کردند.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری سلامت _ طبنا گیلان، آتش‌سوزی ارتفاعات لاتون شهرستان آستارا که از روزهای گذشته آغاز شده بود، با تلاش نیروهای منابع طبیعی مهار شد.

علیرضا قمی، رئیس اداره منابع طبیعی آستارا، در این باره گفت: پس از دریافت گزارش وقوع آتش‌سوزی در ارتفاعات شهرستان، نیروهای منابع طبیعی بلافاصله در محل حاضر شده و عملیات اطفای حریق را آغاز کردند.

وی افزود: این آتش‌سوزی در حوزه سرجنگلبانی بخش لاتون رخ داده و منطقه شامل پوشش گیاهی متنوعی از جمله درختان راش و سرخس بود که بخش زیادی از آن‌ها دچار آسیب شد.

رئیس اداره منابع طبیعی آستارا ادامه داد: این حریق بیش از ۱۵ هکتار از منطقه را درگیر کرد و بیشترین شدت آتش در حدود دو هکتار مشاهده شد. به دلیل مسیر سخت‌گذر و گستردگی آتش‌سوزی، گروه‌هایی از استان گیلان و دیگر استان‌ها به نیروهای محلی برای مهار آتش کمک کردند که عملیات بیش از ۲۰ ساعت به طول انجامید.

قمی در پایان با اشاره به پیش‌بینی وزش باد گرم در هفته جاری، از مردم خواست در این شرایط از روشن کردن آتش در جنگل‌ها و مراتع خودداری کنند تا از بروز حوادث مشابه جلوگیری شود.