به گزارش خبرگزاری ایمنا، علی صالحی امروز _یکشنبه دوم آذر_ در گفتوگوی خبری پس از صدونودوهفتمین جلسه علنی شورای اسلامی شهر اصفهان اظهار کرد: جلسه امروز همزمان با ایام سوگواری شهادت حضرت زهرا (س) و دهه دوم فاطمیه برگزار شد؛ به همین مناسبت در مقدمه جلسه امروز در گرامی داشت این ایام مراسمی با حضور یکی از ذاکران پیشکسوت اصفهان و از پیرغلامان اهل بیت (ع) برگزار شد، این ذاکر پیشکسوت در همایش اخیر پیرغلامان مورد تجلیل قرار گرفته است و به نمایندگی از پیرغلامان کهنکسوت کشور و شهر اصفهان در صحن علنی شورا حضور پیدا کرد.
وی افزود: دستور ابتدایی جلسه امروز مربوط به دریافت وام ۱۰۰ میلیارد تومانی شهرداری بود که با ارائه توضیحاتی به تصویب همکارانم رسید؛ این وام در فرایند تأمین مالی پروژههای حملونقل از جمله اتوبوسرانی و مترو و فرایند انتشار اوراق مشارکت مربوط به تأمین مالی این دو پروژه مورد استفاده قرار خواهد گرفت.
سخنگوی شورای اسلامی شهر اصفهان گفت: در ادامه جلسه، لایحه مساعدت به یکی از مراکز خیریه توانمندسازی بانوان شهر اصفهان بررسی شد که این لایحه هم با مساعدت و همراهی همکاران به تصویب رسید.