شناسهٔ خبر: 75947460 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: مهر | لینک خبر

آماده باش کامل برای تشدید مراقبت از عرصه‌های جنگلی مازندران

ساری - مدیرکل مدیریت بحران استانداری مازندران، با اشاره به شرایط جوی اخیر و افزایش احتمال وقوع حریق در جنگل‌ها و مراتع خواستار آماده‌باش کامل و تشدید مراقبت از عرصه‌های جنگلی شد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری مهر، حسین‌علی محمدی با اشاره به شرایط جوی اخیر و افزایش احتمال وقوع حریق در جنگل‌ها و مراتع استان، بر آماده‌باش کامل دستگاه‌ها و تشدید مراقبت‌های میدانی تأکید کرد.

محمدی اعلام کرد: با توجه به خطرات جدی ناشی از حریق و همچنین استقرار نیروهای عملیاتی و تجهیزات لجستیکی در جریان عملیات اطفای آتش‌سوزی جنگل‌های منطقه الیت شهرستان چالوس، ضروری است کلیه دستگاه‌های شهرستان‌ها نسبت به پایش مستمر، رصد میدانی و کنترل دقیق مناطق حساس، به‌ویژه عرصه‌های مستعد حریق، اقدام عاجل و مؤثر انجام دهند.

وی با تأکید بر ضرورت بسیج تمامی ظرفیت‌های شهرستان افزود: بخشداری‌ها، دهیاری‌ها، شهرداری‌ها، منابع طبیعی، محیط‌زیست، نیروهای مردمی و گروه‌های داوطلب باید هماهنگی کامل برای واکنش فوری در صورت بروز هرگونه آتش‌سوزی را فراهم کنند.

مدیرکل مدیریت بحران مازندران همچنین تصریح کرد: هرگونه وضعیت غیرعادی، نقاط بحرانی و رویداد احتمالی باید بدون تأخیر به مرکز کنترل و هماهنگی عملیات بحران استان گزارش شود. در شرایط فعلی، کوچک‌ترین غفلت می‌تواند خسارات سنگینی به جنگل‌های ارزشمند استان وارد کند.

محمدی تأکید کرد: تا زمان بازگشت شرایط به وضعیت عادی، لازم است فرمانداری‌ها موضوع مراقبت و آماده‌باش را با حساسیت ویژه در اولویت کاری خود قرار دهند.