شناسهٔ خبر: 75942219 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: انتخاب | لینک خبر

بیانیه رهبران غربی: طرح پیشنهادی آمریکا برای پایان جنگ اوکراین، نیازمند کار و بررسی بیشتر است/ در مسائل کلیدی، موافقت اتحادیه اروپا و ناتو ضروری است

رهبران غربی در بیانیه‌ای مشترک اعلام کردند که طرح پیشنهادی آمریکا برای پایان جنگ اوکراین هنوز نیازمند «کار و بررسی بیشتر» است. آن‌ها تأکید کردند که در مسائل کلیدی، موافقت اتحادیه اروپا و ناتو ضروری است و همچنین شرطِ کاهش نیروهای مسلح اوکراین را مورد انتقاد قرار دادند.

صاحب‌خبر -

اکونومیست نوشت: رهبران غربی اعلام کردند: طرح آمریکا برای پایان جنگ اوکراین نیازمند «کار بیشتر» است.

به گزارش انتخاب، رهبران غربی در بیانیه‌ای مشترک اعلام کردند که طرح پیشنهادی آمریکا برای پایان جنگ اوکراین هنوز نیازمند «کار و بررسی بیشتر» است. آن‌ها تأکید کردند که در مسائل کلیدی، موافقت اتحادیه اروپا و ناتو ضروری است و همچنین شرطِ کاهش نیروهای مسلح اوکراین را مورد انتقاد قرار دادند.

پیش‌تر دونالد ترامپ به ولودیمیر زلنسکی، رئیس‌جمهور اوکراین، مهلت داده بود تا تا روز پنجشنبه این پیشنهاد را بپذیرد