شناسهٔ خبر: 75939531 - سرویس علمی-فناوری
نسخه قابل چاپ منبع: بهار | لینک خبر

چه کسانی بیشتر دچار بیماری ام اس می‌شوند؟

صاحب‌خبر -
گروه علمی: تحقیقات نشان می‌دهد برخی ویژگی‌های شخصیتی و غذایی می‌توانند ریسک ابتلا به بیماری ام.اس را افزایش دهند.
 
این افراد بیشتر در معرض این بیماری قرار دارند:
   گروه اول: افرادی هستند فوق‌العاده حساس، زودرنج و عصبی که با کمترین ناملایمات از حالت عادی خارج شده و تعادل خود را از دست می‌دهند
    گروه دوم: شامل افرادیست که از نظر ژنتیکی دارای طبع سرد هستند و مدام هم از غذاهای سرد استفاده می‌کنند یعنی علاقه زیادی به خوردن ترشی، سرکه، تمر هندی، ماست، قره‌قروت و امثال آن دارند.

برچسب‌ها: