شناسهٔ خبر: 75938654 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: آنا | لینک خبر

تهیه‌کننده Resident Evil Requiem خبر از بازگشت بازماندگان راکون سیتی داد

تهیه‌کننده بازی Resident Evil Requiem رسماً تأیید کرد که برخی از شخصیت‌های قدیمی و آشنای درگیر در «حادثه راکون سیتی» در نسخه جدید بازی رزیدنت اویل حضور خواهند داشت. با این حال، او با لحنی محتاطانه به طرفداران هشدار داد که سطح انتظارات خود را کنترل کنند و منتظر یک تجدید دیدار تمام‌عیار نباشند.

صاحب‌خبر -

به گزارش GamingBolt پس از آنکه ماساتو کومازاوا تهیه کننده بازی هفته گذشته تصاویر لو رفته منتسب به حضور «لیان اس. کندی» در بازی را «اخبار جعلی» خواند، اکنون در مصاحبه‌ای جدید با رسانه Well-Played، رویکرد متفاوتی در پیش گرفته است. در پاسخ به این سوال که آیا علاوه بر «آلیسا» (مادر گریس)، شخصیت‌های دیگری از سری فرعی Resident Evil Outbreak نیز حضور خواهند داشت، کومازاوا گفت: «بله، می‌توانم بگویم که قرار است برخی شخصیت‌ها از سری‌های گذشته به بازی بیایند.»

هشدار به طرفداران: «بیش از حد هایپ نشوید»
نکته کلیدی صحبت‌های تهیه‌کننده، تلاش او برای مدیریت انتظارات بود. او بلافاصله پس از تأیید حضور شخصیت‌های قدیمی افزود: «نمی‌توانیم قول خاصی به شما بدهیم، اما تنها چیزی که می‌توانم بگویم این است که شخصیت‌هایی که در حادثه راکون سیتی نقش داشته‌اند، در بازی حضور خواهند داشت. لطفاً در این مورد بیش از حد انتظار نداشته باشید یا هیجان کاذب (Hype) ایجاد نکنید.»

این اظهارات اگرچه حضور شخصیت‌هایی مانند «جیل ولنتاین» یا «کلر ردفیلد» و حتی بازماندگان Outbreak را محتمل می‌سازد، اما همچنان شایعات پیرامون نقش کلیدی «لیان» را در هاله‌ای از ابهام نگه می‌دارد.

تاریخ انتشار و نمایش‌های آینده
بازی Resident Evil Requiem قرار است در تاریخ ۲۷ فوریه ۲۰۲۶ (۸ اسفند ۱۴۰۴) برای پلتفرم‌های ایکس‌باکس سری X/S، پلی‌استیشن ۵، رایانه‌های شخصی (PC) و نینتندو سوییچ ۲ منتشر شود.

کپکام وعده داده است که در اوایل سال آینده میلادی (به احتمال زیاد در ماه ژانویه)، نمایشی عمیق و پرجزئیات (Deep Dive) از بازی ارائه دهد. همچنین کومازاوا اخیراً اشاره کرده است که دشمن تعقیب‌گر (Stalker) غول‌پیکری که تاکنون در تریلر‌ها دیده شده، تنها «بخش کوچکی» از تجربه کلی بازی خواهد بود.

انتهای پیام/