شناسهٔ خبر: 75938223 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: حوزه | لینک خبر

دفاع از ولایت، حجاب و عفاف و خانواده از وظایف امروز است

حوزه/ پدر شهید حدادیان گفت: امروز بزنگاه ما احترام به پدر و مادر، درست درس خواندن، حضور اجتماعی، و حمایت از مقام معظم رهبری است. اگر این بزنگاه‌ها را بشناسیم و درست عمل کنیم، ما هم ادامه‌دهنده راه شهدا خواهیم بود؛ وگرنه باید فکری به حال خود کنیم.

صاحب‌خبر -

پدر شهید محمدحسین حدادیان در حاشیه نشست خبری دسته عزاداری خانوادگی «حجاب فاطمی» که روز شنبه در حوزه هنری برگزار شد، در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری حوزه با تأکید بر ضرورت شناخت بزنگاه‌های امروز جامعه گفت: تفاوت شهدا با دیگران در رعایت خط قرمزها و استفاده صحیح و به‌موقع از بزنگاه‌ها است.

وی افزود: شهدا نیز مثل ما زندگی می‌کردند؛ می‌گفتند و می‌خندیدند، سفر می‌رفتند و در جامعه حضور داشتند. اما فرق آن‌ها این بود که خط قرمزهایی برای خود داشتند و در بزنگاه‌ها درست تصمیم می‌گرفتند. امروز بزنگاه ما احترام به پدر و مادر، درست درس خواندن، حضور اجتماعی، دفاع از حجاب و عفاف و حمایت از مقام معظم رهبری است. اگر این بزنگاه‌ها را بشناسیم و درست عمل کنیم، ما هم ادامه‌دهنده راه شهدا خواهیم بود؛ وگرنه باید فکری به حال خود کنیم.

پدر شهید حدادیان گفت: شهید حدادیان در سال ۹۶ چند ماه درگیر پرونده‌هایی مرتبط با مقابله با حرکت‌هایی همچون نه به حجاب اجباری و کشف حجاب سازمان‌یافته برخی افراد بود؛ کسانی که اجیر شده یا تحت تأثیر قرار گرفته بودند و در خیابان‌ها و مقابل دانشگاه‌ها کشف حجاب می‌کردند. پس از این فعالیت‌ها، ایشان در حادثه خیابان پاسداران توسط فرقه ضاله به شهادت رسید.

پدر این شهید با اشاره به دیدار رهبر معظم انقلاب پس از شهادت فرزندش گفت: چند روز بعد از شهادت، مقام معظم رهبری به منزل ما آمدند. جمله‌ای که فرمودند برای ما بسیار مهم بود: بعد از شهادت شهید، پرچم راه او به دست خانواده‌اش سپرده می‌شود. بسیاری از خانواده‌های شهدا دیگر در قید حیات نیستند یا فرزندان و بستگانشان شاید در مسیر شهدا نباشند. بنابراین وظیفه ادامه این راه بر دوش مردم، همسایگان، دوستان، و جامعه است.

وی در ادامه با اشاره به برخی انتقادات مطرح‌شده درباره گروه دختران انقلاب اظهار داشت: در روزهای اخیر در برخی کانال‌ها و صفحات، مطالبی دیدم که واقعاً تأسف‌بار بود. برخی به‌صورت خواسته یا ناخواسته در پی دوقطبی‌سازی هستند. مجموعه دختران انقلاب نه دولتی است، نه بنگاه اقتصادی دارد و نه حمایت‌های خاص؛ تنها بر پایه کمک‌های دلی اعضا و مردم فعالیت می‌کند. نقدهای تند و بی‌انصافانه به این مجموعه صحیح نیست.

پدر شهید حدادیان تأکید کرد: همین‌که دختری با دیدن یک پرچم، یک عکس شهید یا آیه و روایت، دلش متوجه حجاب زینبی و زهرایی شود، یک اثرگذاری بزرگ است. وظیفه ما حمایت از این حرکت‌ها است، به‌خصوص از سوی کسانی که مسئولیت فرهنگی، عفاف و حجاب و مسائل اجتماعی دارند. دشمن تلاش می‌کند عفت و پاکدامنی دختران کشور ما را هدف قرار دهد؛ بنابراین باید هوشیار بود و از بزنگاه‌های امروز درست استفاده کرد.

وی با دعوت از مردم برای حضور در مراسم عزاداری و دسته خانوادگی حجاب فاطمی گفت: از همه عزیزان، به‌ویژه خانواده‌ها درخواست می‌کنم روز جمعه ۷ آذر در مراسم عزاداری و دسته خانوادگی حجاب فاطمی شرکت کنند. این مراسم هم حرکت عزاداری و هم لبیک به پیام اخیر مقام معظم رهبری است. اگر در این بزنگاه حضور نداشته باشیم، ممکن است فردا در برابر شهدا و مؤمنان شرمنده بمانیم.

انتهای پیام/