شناسهٔ خبر: 75934734 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: برنا | لینک خبر

وزیر آموزش و پرورش: دانش‌آموزان در کنار توان دفاعی کشور سیلی محکمی به دشمن زدند

برنا - گروه استانها: وزیر آموزش و پرورش با اشاره به حضور گسترده دانش‌آموزان در مراسم 13 آبان گفت نسل جدید با روحیه مقاومت و هویت دینی خود پاسخی سخت به دشمنان داده و در کنار اقتدار دفاعی کشور، توطئه‌های استکبار را ناکام گذاشته است. برنا - گروه استانها: وزیر آموزش و پرورش با اشاره به حضور گسترده دانش‌آموزان در مراسم 13 آبان گفت نسل جدید با روحیه مقاومت و هویت دینی خود پاسخی سخت به دشمنان داده و در کنار اقتدار دفاعی کشور، توطئه‌های استکبار را ناکام گذاشته است.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری برنا از بوشهر: علیرضا کاظمی وزیر آموزش و پرورش در آیین بزرگداشت شهید شاخص بسیج دانش‌آموزی شهید طالب ابراهیمی، فرهنگ ایثار و شهادت را مهم‌ترین ویژگی جامعه ایرانی دانست و اظهار کرد جنگ امروز دشمن جنگ باورها و هویت نوجوانان و جوانان است.

وزیر آموزش و پرورش با اشاره به نقش‌آفرینی دانش‌آموزان در دوران دفاع مقدس و استمرار روحیه ایستادگی گفت نسل جوان امروز آمادگی بیشتری برای دفاع از انقلاب دارد و در عرصه علم نیز توانسته است ضربه‌ای جدی به استکبار وارد کند. وی افزود همان طور که رهبر معظم انقلاب تاکید کرده‌اند، دستاوردهای علمی دانش‌آموزان کمتر از توان دفاعی کشور بر دشمن اثرگذار نیست.

کاظمی با بیان اینکه شهادت در فرهنگ قرآن والاترین فضیلت انسانی است، گفت توجه به ارزش‌های اسلامی و شاخص‌های راه شهدا از جمله نماز اول وقت، صداقت، ولایت‌مداری، ساده‌زیستی و عمل صالح باید معیار سنجش رفتار نسل جوان باشد.

وی جنگ رسانه‌ای و تحریف روایت‌ها را اصلی‌ترین تهدید امروز دانست و تاکید کرد دشمن با ابزار تبلیغاتی تلاش می‌کند حقیقت را وارونه جلوه دهد اما بارها در این مسیر شکست خورده و باز هم شکست خواهد خورد.

وزیر آموزش و پرورش ادامه داد حضور پرشور دانش‌آموزان در 13 آبان نماد سیلی کوبنده نسل جدید در کنار اقتدار دفاعی ایران است و روحیه مقاومت و شهادت همچنان عامل اصلی ناکامی توطئه‌های استکبار است.

کاظمی با تأکید بر اهمیت پیوند نسل جوان با قرآن و نماز، این ارتباط را مهم‌ترین سرمایه معنوی دانش‌آموزان دانست و اظهار کرد امداد الهی و حفظ هویت دینی، مسیر دستیابی به سعادت فردی و اجتماعی است.

وی همچنین نقش رهبری و انسجام ملی را عامل اصلی پیروزی در برابر تهدیدات عنوان کرد و گفت همه مسئولان، معلمان و دانش‌آموزان باید رفتار خود را با شاخص‌های راه شهدا تطبیق دهند تا مسیر انقلاب با قدرت ادامه یابد.