شناسهٔ خبر: 75934498 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایمنا | لینک خبر

آتش‌سوزی در مراتع جنگلی روستای نمنق جلفا

مدیرکل مدیریت بحران استانداری آذربایجان شرقی گفت: مراتع و جنگل‌های روستای «نمنق» در شهرستان جلفا از عصر روز گذشته (جمعه) طعمه حریق شده است و مهار این آتش‌سوزی تاکنون ادامه دارد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری ایمنا از آذربایجان شرقی، مجید فرشی ظهر امروز _شنبه یکم آذر_ در گفت‌وگو با خبرنگاران اظهار کرد: گروه‌های امدادی متشکل از نیروهای منابع طبیعی، هلال احمر، حفاظت محیط زیست و بسیج در منطقه حاضر و مشغول مهار آتش هستند.

وی با اشاره به شرایط دشوار منطقه حریق، افزود: به علت سخت‌گذر بودن منطقه و قرارگیری حریق در بخشی از جنگل‌های «دیزمار» واقع در محدوده روستای نمنق بخش سیه‌رود، امکان تردد خودرو وجود ندارد.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری آذربایجان شرقی خاطرنشان کرد: به همین منظور، نیروهای مردمی و داوطلب از شهرستان‌های همجوار از جمله ورزقان، کلیبر و خداآفرین برای کمک به مهار آتش به منطقه اعزام شده‌اند.

به گزارش ایمنا، بر اساس اعلام مسئولان محلی، وسعت منطقه درگیر آتش‌سوزی در این مرحله حدود ۱۰ هکتار برآورد شده است. سختی مسیرهای منتهی به کانون آتش‌سوزی، توپوگرافی دشوار، سرمای هوا در روزهای آذرماه، وزش بادهای متناوب و مشکل دسترسی زمینی از جمله عواملی هستند که سرعت عملیات مهار آتش را با چالش مواجه کرده‌اند.

عملیات اطفای حریق با وجود تمامی این موانع، با همت نیروهای امدادی رسمی و مردمی همچنان برای مهار کامل آتش و جلوگیری از گسترش آن به دیگر نقاط ادامه دارد.