شناسهٔ خبر: 75933407 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایسنا | لینک خبر

مدیرکل محیط زیست استان خبر داد

آغاز شمارش حیات وحش در ۵ شهرستان گرمسیری کهگیلویه و بویراحمد

مدیرکل حفاظت محیط‌زیست استان کهگیلویه و بویراحمد از آغاز شمارش حیات وحش مناطق تحت مدیریت محیط زیست در ۵ شهرستان گرمسیری این استان خبر داد.

صاحب‌خبر -

عبدال دیانتی نسب گفت: ۱۵۰ کارشناس و محیط‌بانان در قالب۳۲ اکیپ از صبح امروز شنبه یکم آذر به مدت ۴ روز حیات وحش مناطق حفاظت شده و شکار ممنوع ۵ شهرستان گرمسیری استان را شمارش خواهند کرد.

وی افزود: این شمارش با حضور ۱۵۰ نیروی کارشناس، محیط بان، تشکل‌های زیست محیطی مردمی، بازنشستگان، ناظرین از استان خوزستان و همیاران طبیعت کار شمارش حیات وحش مناطق حفاظت شده و شکار ممنوع گرمسیری استان شامل شهرستان‌های، گچساران، کهگیلویه، بهمئی، باشت و چرام انجام خواهد شد.

مدیرکل محیط زیست استان کهگیلویه و بویراحمد خاطرنشان کرد: این اقدام در چارچوب برنامه‌های مدون حفاظتی و در پاسخ به ضرورت شناسایی نقاط ضعف و قوت عرصه‌های طبیعی برای حراست از سرمایه‌های ملی صورت می‌پذیرد.

دیانتی نسب تصریح کرد: حفظ این مناطق برای بقای گونه‌های در معرض خطر و تضمین سلامتی اکوسیستم یک وظیفه همگانی است.

وی ادامه داد: ۳۲ اکیپ عملیاتی، مجهز به امکانات ارتباطی و پایشی بوده که از صبح امروز کار خود را در عرصه‌های طبیعی آغاز خواهند کرد.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی و امور رسانه حفاظت محیط زیست کهکیلویه و بویراحمد امروز شنبه یکم آذر، دیانتی نسب اضافه کرد: مناطق حفاظت‌شده و شکار ممنوع، از جمله غنی‌ترین و در عین حال، حساس ترین زیست‌بوم‌های کشور محسوب می‌شوند که همواره نیازمند مراقبت و پایش جدی در برابر تهدیدات زیست محیطی است.

انتهای پیام