شناسهٔ خبر: 75932956 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: قدس آنلاین | لینک خبر

عبداللهی: بسیجیان تفسیر زنده واژه ایثار هستند

بسیجیان مفسر واقعی ایثار هستند و با الهام از مکتب عاشورا عزت و عظمت ایران را حفظ کرده‌اند.

صاحب‌خبر -

قدس آنلاین: در هفته بسیج، فرمانده قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیا (ص) با اشاره به نقش بی‌بدیل بسیج در امنیت و آرامش کشور، تأکید کرد که بسیجیان مفسر واقعی ایثار هستند و با الهام از مکتب عاشورا، عزت، عظمت و آزادگی را برای ایران اسلامی به ارمغان آورده‌اند.

به روایت مهر سرلشکر علی عبداللهی، فرمانده قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیا (ص)، در پیامی به مناسبت فرا رسیدن هفته بسیج، تشکیل بسیج مستضعفین به فرمان حضرت امام خمینی (ره) را یکی از مهم‌ترین دستاوردهای انقلاب اسلامی دانست. او با یادآوری بیش از چهار دهه مجاهدت بسیج، اظهار داشت که آرامش و امنیت امروز ملت ایران مرهون ایثار و فداکاری بسیجیانی است که با الهام از مکتب عاشورایی حضرت اباعبدالله‌الحسین (ع)، عزت و عظمت ایران را تضمین کرده‌اند.
عبداللهی هفته بسیج را به تمامی بسیجیان مخلص تبریک گفت و با تجلیل از شهیدان و حماسه‌سازان، بر حمایت همه‌جانبه قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیا (ص) از اهداف والای بسیج تأکید کرد. او در پایان خاطرنشان ساخت که فرهنگ بسیجی و تفکر مقاومت، زمینه‌ساز رهایی ملت‌ها از سلطه مستکبران خواهد بود.