شناسهٔ خبر: 75928012 - سرویس ورزشی
نسخه قابل چاپ منبع: برترین‌ها | لینک خبر

ماجرای بازیکنی که مادربزرگش نگذاشت پرسپولیسی شود!

ماجرای بازیکنی که مادربزرگش نگذاشت پرسپولیسی شود!

مدیرعامل سابق پرسپولیس درباره جمال لوییس، پاکو آلکاسر و سایر بازیکنان ماجراهای جالبی مطرح کرد.

صاحب‌خبر -

طرفداری: رضا درویش، مدیرعامل اسبق باشگاه پرسپولیس، در بخش دیگری از اظهارات خود به مسائل مالی، حواشی نقل‌وانتقالات، ماجرای بیرانوند و مقاومت در برابر فشارها پرداخت.

rd_drwysh_0

درویش به تلاش‌های خود برای کاهش بار مالی باشگاه اشاره کرد:‌  برای فسخ قرارداد بازیکنان باید ۱۲۰ میلیارد پرداخت می‌کردیم که توانستیم آن را به ۶۰ میلیارد تومان کاهش دهیم.

او مسئولیت این خسارت‌ها را متوجه خود ندانست و گفت:‌ این خسارت‌ها به من ربطی ندارد، به مربی مربوط است که نیازی به این بازیکنان نداشت.

 او شایعه شیرینی دادن بیرانوند را رد کرد و در مورد تمایل این دروازه‌بان اظهار داشت:  بیرانوند می‌خواست به استقلال برود.

او همچنین در مورد انتقال‌ها گفت که ترابی را از تراکتور خواستند اما موافقت نشد.

مدیرعامل اسبق پرسپولیس در مورد سختی جذب بازیکنان خارجی و مهاجمان گفت:  هاشمیان در اردوی ترکیه مهاجمی را معرفی کرد که قیمت بسیار زیادی داشت و باشگاه نتوانست او را جذب کند.

  با آلکاسر نیز مذاکره شد اما توافقی حاصل نشد.

 درویش دلیل عدم جذب یک بازیکن را این‌گونه بیان کرد:  با یک بازیکن به توافق رسیدیم که مادربزرگش گفته بود به ایران نرود!

 در مورد جمال لویس توافق نشد چون او شرط فسخ قرارداد در صورت مصدومیت را قبول نکرد.  

درویش در پاسخ به کسانی که انتظار استعفای او را داشتند، از خود دفاع کرد:

 چه کوتاهی من در دوران خودم برای پرسپولیس کردم که انتظار داشتند استعفا بدهم؟ من برای موفقیت پرسپولیس تلاش کردم. برخی دوست نداشتند من در این باشگاه بمانم چون برخی پرونده‌ها را دنبال می‌کردم که نباید می‌کردم!

برچسب‌ها: