شناسهٔ خبر: 75924019 - سرویس ورزشی
نسخه قابل چاپ منبع: طرفداری | لینک خبر

هانسی فلیک: همه مشتاق بازگشت به نیوکمپ هستیم؛ رافینیا برگشته و این اتفاق بزرگی است

فردا خوان گارسیا در چارچوب دروازه بارسلونا قرار خواهد گرفت.

صاحب‌خبر -

طرفداری | بارسلونا چند نفر از مصدومان خود را دوباره در اختیار دارد و این خبر بسیار خوبی برای هانسی فلیک است.

بارسلونا فردا در بازگشت به نیوکمپ، میزبان اتلتیک بیلبائو خواهد بود. هانسی فلیک، سرمربی آلمانی بارسلونا در نشست خبری پیش از این تقابل حاضر شد و در مورد بازگشت به نیوکمپ گفت:

همه ما بابت بازگشت به خانه مشتاق هستیم. رقیب ما فصلی فوق‌العاده را سپری می‌کند و این بازی فرصت بسیار خوبی است تا شرایط خود را بسنجیم. مشخص است که ترجیح ما همیشه بازی در نیوکمپ است. در تمرینات آزاد جو را مشاهده کردیم و احساس خارق‌العاده‌ای داشت. این یک استادیوم فوتبال و چیزی است که عاشقش هستیم اما خواهیم دید. فکر می‌کنم بازی در نیوکمپ به ما کمک زیادی خواهد کرد چون هواداران نزدیک‌تر هستند و می‌دانند تیم به این کمک نیاز دارد. آن‌ها همیشه از ما حمایت می‌کنند.

  • لامین یامال؟

او در طول دو هفته اخیر بسیار سخت تلاش کرده و این تنها چیزی است که می‌توانم بگویم. نمی‌توانم بگویم همه چیز برای او عالی است و مصدومیتش کامل برطرف شده، فراز و نشیب‌هایی وجود دارد و او به خوبی در حال کنترل آن‌هاست. حواشی با فدراسیون اسپانیا؟ لامین بازیکن ماست و به اندازه فدراسیون به او بها داده و مراقبش هستیم. این تصمیم که در دو بازی ملی به میدان نرفت، تصمیم خوبی بود زیرا قدمی بزرگ در مسیر کنترل مصدومیتش برداشت.

  • غیبت مارکوس رشفورد در تمرینات و شرایط رافینیا؟

مارکوس تب داشت و در نتیجه این دو روز قادر به تمرین نبود. شک دارم که برای بازی فردا بتواند ما را همراهی کند اما خبر خوب این است که رافینیا در کنار ما خواهد بود. خواهیم دید فردا چند دقیقه می‌تواند بازی کند و چه عملکردی خواهد داشت. بازگشت او اتفاق بزرگی است. 

  • با پیروزی در این بازی، می‌توانید رئال مادرید را تحت فشار بگذارید...

ما بازی به بازی پیش می‌رویم. می‌دانیم مسیری طولانی در پیش است و درست مانند فصل قبل، هرگز نباید به کاری که می‌خواهیم انجام دهیم و نحوه بازی‌مان شک کنیم. می‌دانیم رئال مادرید رقیب بزرگی است اما تیم‌های دیگری چون ویارئال و اتلتیکو مادرید نیز در رقابت و تیم‌هایی فوق‌العاده هستند. باید روی خودمان تمرکز کنیم. 

  • پدری؟

نمی‌دانم، باید قدم به قدم پیش برویم. نمی‌خواهیم او را تحت فشار بگذاریم اما شرایطش عالی است و روند ریکاوری او خوب پیش می‌رود. خوشحالیم و امیدواریم به زودی او را در اختیار داشته باشیم. البته هنوز نمی‌دانیم مقابل چلسی این اتفاق خواهد افتاد یا خیر.

  • خوان گارسیا؟

او فردا فیکس خواهد بود. 

  • لیونل مسی؟

مسی دست کم، بهترین بازیکن ده سال اخیر است. همیشه از تماشای بازی او لذت برده‌ام و او برای هر تیمی مهره‌ای فوق‌العاده خواهد بود. قرارداد او در سال 2028 و قرارداد من در سال 2027 به پایان می‌رسد؛ در نتیجه، این که روزی به بارسلونا برگردد و سرمربی او باشم یا خیر، دست من نیست.