شناسهٔ خبر: 75923867 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایمنا | لینک خبر

نماینده ولی‌فقیه در لرستان:

بی‌اثر ماندن مصوبات ملی نشانه ضعف مدیران و کم‌کاری نمایندگان است

نماینده ولی‌فقیه در لرستان با انتقاد از اجرا نشدن بخشی از مصوبات سفرهای استانی مسئولان، گفت: بی‌توجهی به این تعهدات نشانه ضعف مدیریتی و نبود پیگیری نمایندگان است.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری ایمنا از لرستان، حجت‌الاسلام سید احمدرضا شاهرخی، امروز _جمعه سی‌ام آبان_ در خطبه‌های نماز جمعه این هفته خرم‌آباد با تأکید بر ضرورت عمل به تقوای الهی، اظهار کرد: در موضوع زن، مطالبه‌گری از نظام فرهنگی غرب وظیفه ماست. آنها باید پاسخ دهند که چرا کرامت زن را این‌گونه خدشه‌دار کردند.

وی با بیان اینکه زنان در جمهوری اسلامی بدون فاصله‌گرفتن از حجاب اسلامی در عرصه‌های علمی، فرهنگی، ورزشی و پژوهشی افتخارآفرینی می‌کنند، افزود: این الگوهای موفق، برای جریان‌های هدایت‌کننده فرهنگ مخرب غرب دشوار و غیرقابل‌تحمل است؛ زیرا چهره حقیقی زن ایرانی نظام سرمایه‌داری آنها را زیر سوال می‌برد.

نماینده ولی‌فقیه در لرستان با اشاره به سفر اعضای کمیسیون کشاورزی مجلس به استان، مصوبات جلسه شورای برنامه‌ریزی را «تحول‌آفرین» خواند و گفت: تصویب مصوبات گام اول است؛ اجرای آن‌ها مهم‌ترین مرحله است.

شاهرخی بیان کرد: اگر این مصوبات به نتیجه نرسد، نشانه ضعف مدیران و عدم پیگیری نمایندگان است. هم‌افزایی مجمع نمایندگان و مدیران اجرایی شرط تحقق این تصمیمات است.

وی با انتقاد از نبود اجرای برخی مصوبات سفرهای استانی مسئولان ارشد کشور گفت: در سفر شهریور ۱۴۰۱ رئیس مجلس به لرستان، احداث پنج هزار واحد مسکونی برای محرومان مصوب شد، اما تاکنون عملیاتی نشده است. این مطالبه باید از سوی نمایندگان، استاندار، رسانه‌ها و فرهیختگان با جدیت دنبال شود.

نماینده ولی فقیه در لرستان افزود: این موارد را مکتوب پیگیری کرده‌ام اما مسئولیت از دوش جامعه و رسانه‌ها برداشته نمی‌شود.

شاهرخی با اشاره به مصوبات سفر وزیر کار در بهمن ۱۴۰۲ گفت: این مصوبات حتی به زیرمجموعه وزارتخانه نیز ابلاغ شده بود، اما با تغییر وزیر پیگیری‌ها کمرنگ شده است. تعهدات وزارتخانه با تغییر مدیر از بین نمی‌رود و باید اجرایی شود.

وی بیان کرد: نباید اجازه داد مصوبات سفرهای استانی به بن‌بست برسند و در این مسیر رسانه‌ها و فرهیختگان نقش اساسی دارند.

نماینده ولی‌فقیه در ادامه با اشاره به کسب رتبه نخست شورای فرهنگ عمومی لرستان در میان ۳۱ استان کشور، این دستاورد را قابل‌تحسین دانست و افزود: پنج آذر، سالروز تشکیل بسیج مستضعفین، یادآور نقش ارتش بیست میلیونی در پاسداشت منافع ملی است. این روز را به همه بسیجیان تبریک می‌گویم.