شناسهٔ خبر: 75923065 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: تسنیم | لینک خبر

فساد اقتصادی، بی عدالتی و تبعیض با زندگی اسلامی در تضاد است

امام جمعه موقت مشهد، گفت: فلسفه وجودی نظام اسلامی گسترش عدالت است، بنابراین فساد اقتصادی، بی عدالتی و تبعیض با زندگی اسلامی در تضاد است.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهد، حجت‌الاسلام محمدباقر فرزانه در خطبه‌های نماز جمعه مشهد در حرم مطهر رضوی، اظهار کرد: جابه‌جایی ارزش‌های نظام و انقلاب، سختی معیشت و خالی بودن سفره مردم، اختلافات داخلی، گرایش از ساده زیستی به تجمل‌گرایی، رشوه‌گیری و رشوه‌خواری و به‌کارگیری افراد نالایق در مدیریت‌ها همه به مثابه دشمنان داخلی جمهوری اسلامی به‌شمار می‌روند.

وی افزود: تجمل‌گرایی در تضاد با زندگی اسلامی و یک ضدارزش است و همچنین رشوه‌گیری اگر گسترش یابد، جامعه را آلوده می‌کند و فلسفه وجودی نظام اسلامی گسترش عدالت است، بنابراین فساد اقتصادی، بی عدالتی و تبعیض با زندگی اسلامی در تضاد است.

امام جمعه موقت مشهد بیان کرد: تجربه ارزنده‌ای که ملت ایران به ویژه افراد نخبه از زمان تشکیل و پیروزی انقلاب اسلامی ایران تاکنون دارند، این است که ما دو نوع دشمن داخلی و خارجی داریم و ضربه‌های وارده از دشمن داخلی به مراتب فراتر از دشمن خارجی است.

فرزانه ادامه داد: در مقابله با دشمن خارجی که آمریکا در راس آن قرار دارد و از زمان پیروزی انقلاب اسلامی تاکنون دست از خصومت، مکر و نیرنگ برنداشته است، با رعایت چهار اصل نترسیدن از دشمن، کوچک نشمردن دشمن، غافل نشدن از دشمن و قوی ظاهر شدن در برابر دشمن بر توطئه های آنان پیروز شده‌ایم.

وی خاطرنشان کرد: نمونه پیروزی در مقابل دشمن خارجی جنگ 12 روزه اخیر در کشورمان است که دشمن به دنبال آن بود تا چیزی از نظام و انقلاب اسلامی ایران باقی نماند و تلاش کردند پسر شاه را به جای پدر بنشانند و در این راستا با تمام توان نظامی و جنگی نیز وارد عمل شدند که ملت و نظام ایران نیز با رعایت چهار اصل مذکور با قدرت وارد میدان و پیروز شد.

انتهای پیام/282/