شناسهٔ خبر: 75913749 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: تسنیم | لینک خبر

فرود پروازهای دبی در فرودگاه کیش به دلیل شرایط نامناسب جوی امارات

سه پرواز که از نقاط مختلف جهان عازم فرودگاه دبی بودند، به دلیل شرایط نامناسب جوی و نبود دید افقی کافی در فرودگاه مقصد، در فرودگاه بین‌المللی کیش به زمین نشستند.

صاحب‌خبر -

به گزارش روز پنجشنبه خبرگزاری تسنیم از کیش، این سه پرواز امروز از مسیرهای بلاروس، استانبول و روسیه عازم دبی بودند که با توجه به شرایط نامناسب دید فرودگاه دبی در فرودگاه کیش فرود آمدند.

فرودگاه بین‌المللی جزیره کیش به دلیل شرایط جوی نامناسب و دید کم فرودگاه دبی با داشتن زیرساخت‌های پیشرفته ناوبری و کمک ناوبری و سطوح پروازی بی‌نقص نسبت به پشتیبانی کامل از فرودگاه دبی اقدام کرد و پذیرای پروازهای برگشتی امارات بود.

این پروازها پس از دریافت خدمات لجستیکی در فرودگاه کیش شامل سوخت، خدمات زمینی و هندلینگ، با بهتر شدن شرایط دید فرودگاه دبی، جزیره کیش را به سمت امارات ترک کردند.

پایانه فرودگاه بین‌المللی کیش با قابلیت پذیرش سالانه 6 میلیون مسافر و با زیربنای 49 هزار متر مربع به عنوان مدرن‌ترین فرودگاه کشور محسوب می‌شود.

انتهای پیام/7558