شناسهٔ خبر: 75911239 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

نماینده عتبه علوی: آیت‌الله بهابادی پل علمی و عرفانی میان حوزه‌های نجف و قم بود

شیراز - ایرنا- نماینده عتبه علوی، با اشاره به نقش بی‌بدیل آیت‌الله بهابادی در تقویت پیوندهای علمی و دینی، وی را شخصیتی تاثیرگذار در حوزه‌های علمیه ایران و عراق دانست.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار ایرنا، عبدالهادی عباس الابراهیمی، پنجشنبه در همایش بین‌المللی گرامیداشت آیت‌الله بهابادی یزدی اظهارکرد: آیت‌الله بهابادی از جمله علمای ایرانی بودند که به نجف اشرف مشرف شدند و نقش بسیار ارزنده‌ای در تدریس و مباحث علمی ایفا کردند.

وی ادامه داد: مهم‌ترین نقش ایشان، مشارکت در جریان علمی مرتبط با حرم امام علی(ع) و پیوند دادن حوزه‌های علمیه در نجف و ایران بود.

تاثیرگذاری در تربیت طلاب و ارشاد دینی

نماینده عتبه علوی ادامه داد: نقش دیگر این عالم بزرگ، هدایت و ارشاد دینی و تاثیرگذاری عمیق بر نسل‌های مختلف طلاب علوم دینی بود.

وی افزود: فعالیت‌های علمی و تربیتی ایشان، میراث ماندگاری در میان فضلای دو کشور به جای گذاشته است.

دومین روز همایش بین المللی بزرگداشت علامه ملاعبدالله بهابادی از صبح امروز در حرم مطهر شاهچراغ (ع) برگزار شده است.