شناسهٔ خبر: 75908748 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: دفاع پرس | لینک خبر

هشدار پلیس فتا درباره کلاهبرداری‌های تخفیف‌های ویژه؛ مراقب خریدهای اینترنتی باشید

معاون اجتماعی پلیس فتا فراجا با اشاره به افزایش هیجان خرید در ایام تخفیف‌های ویژه و تخفیف‌های تا ۹۰ درصد، نسبت به سوءاستفاده کلاهبرداران هشدار داد و از شهروندان خواست تا تنها از فروشگاه‌های دارای نماد اعتماد الکترونیکی خرید کنند.

صاحب‌خبر -

 سرهنگ جواد مختار رضایی معاون اجتماعی پلیس فتا فراجا در گفت‌وگو با خبرنگار جامعه دفاع‌پرس، با اشاره به نزدیک شدن به ایام تخفیف‌های ویژه اظهار داشت: همزمان با افزایش هیجان خرید و تخفیف‌های باورنکردنی ۷۰ تا ۹۰ درصد، متأسفانه این فرصت طلایی برای کلاهبرداران نیز تبدیل به زمینه‌ای برای سوءاستفاده شده است.

وی افزود: کلاهبرداران با بهره‌گیری از هیجان خریداران و عجله آنها، اقدام به فروش کالاهای تقلبی، معیوب یا عدم تحویل کالا می‌کنند و در برخی موارد با هدایت کاربران به درگاه‌های فیشینگ، اطلاعات بانکی آنان را سرقت می‌کنند.

سرهنگ رضایی تأکید کرد: مهم‌ترین دلیل هدف قرار گرفتن این روزها توسط کلاهبرداران، حجم بالای خریدها و هیجان روانشناختی خریداران است که باعث می‌شود افراد بدون دقت کافی اقدام به خرید کنند. وی به شهروندان توصیه کرد که به هیچ عنوان به تخفیفات غیرواقعی اعتماد نکنند و از خرید از صفحات اینستاگرامی یا کانال‌های تلگرامی خودداری کنند.

معاون اجتماعی پلیس فتا همچنین خاطرنشان کرد: تنها فروشگاه‌هایی که دارای نماد اعتماد الکترونیکی هستند از نظر پلیس فتا معتبر محسوب می‌شوند و کاربران باید حتماً بر روی نماد کلیک کنند تا از اعتبار آن اطمینان حاصل کنند.

انتهای پیام/ 241