بهنام رضوانی در گفت و گو با خبرنگار خانه ملت، ضمن اعلام خبر بازدید از روند اجرای پروژه احداث سد پیغام چای، گفت: احداث سد پیغام چای پروژه بسیار مهم و حیاتی برای این منطقه است که پیشبینی میشود در نیمه اول سال 1405 افتتاح شده و به بهرهبرداری خواهد رسید.
نماینده مردم کلیبر، خداآفرین و هوراند در مجلس شورای اسلامی، تصریح کرد: متاسفانه احداث این سد از بیست سال گذشته آغاز شده اما معطل مانده بود.
این نماینده مردم در مجلس دوازدهم، یادآور شد: به دنبال پیگیریهای صورت گرفته این پروژه در دو سال اخیر با تخصیص اعتباراتی بالغ بر 300 میلیارد تومان و همت پیمانکارش که قرارگاه سازندگی خاتمالانبیاء (ص) است با پیشرفت مطلوبی روبرو شده کمااینکه تاکنون 92 درصد پیشرفت فیزیکی داشته است.
عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی، تاکید کرد: این سد دارای حجمی حدود 20 میلیون متر مکعب است که هم آب شرب شهر کلیبر و روستاهای آن و بخشی از روستاهای شهر هوراند و هم آب کشاورزی هزار و 500 هکتار زمینهای باغات کلیبر و روستاهایش را تامین خواهد کرد./
پایان پیام