شناسهٔ خبر: 75905722 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: انتخاب | لینک خبر

گفت‌وگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و برزیل/ اقدام سه کشور اروپایی برای تصویب قطعنامه علیه تهران، غیر مسئولانه، تحریک‌آمیز و ناموجه است/ خواستار مخالفت همه کشور‌های عضو شورای حکام، با این حرکت غیر قانونی هستیم/ این عمل اعتبار آژانس را بیش از پیش خدشه‌دار می‌کند

سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و مائورو وییرا وزیر امور خارجه جمهوری فدرال برزیل، بعد از ظهر امروز در تماسی تلفنی درباره روابط دوجانبه و تحولات بین‌المللی گفت‌وگو کردند.

صاحب‌خبر -

سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و مائورو وییرا وزیر امور خارجه جمهوری فدرال برزیل، بعد از ظهر امروز در تماسی تلفنی درباره روابط دوجانبه و تحولات بین‌المللی گفت‌وگو کردند.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی دولت، در این گفت‌وگو طرفین ضمن مرور روابط دوجانبه، بر اهمیت گسترش مناسبات و همکاری‌ها در همه زمینه‌های مورد علاقه دو کشور تاکید کردند.

طرفین همچنین بر اهمیت تقویت همکاری‌ها در سطح سازمان‌های بین‌المللی تاکید کردند.

وزیر امور خارجه ایرذن با یادآوری اهمیت جلوگیری از سوء استفاده برخی کشورها از نهادهای بین‌المللی در جهت اعمال فشار بر کشورهای در حال توسعه، به اقدام ناشایست سه کشور اروپایی برای تصویب قطعنامه‌ای در نشست شورای حکام آژانس بین‌المللی انرژی اتمی علیه ایران اشاره کرد و تصریح نمود که این اقدام حرکتی غیرمسئولانه، تحریک‌آمیز و ناموجه است که در ادامه رویکرد سیاسی این سه کشور و آمریکا در شورای امنیت سازمان ملل برای بازگرداندن قطعنامه‌های لغوشده شورا طراحی شده و اعتبار و جایگاه تخصصی و فنی آژانس را بیش از پیش خدشه‌دار می‌کند.

وزیر امور خارجه ایران خواستار مخالفت همه کشورهای عضو شورای حکام با این اقدام غیرقانونی سه کشور اروپایی شد.

دو طرف در ادامه بر اهمیت تداوم همکاری‌های دیپلماتیک و رایزنی‌های مستمر تأکید کردند و مسیر تعاملات آتی را مورد بحث قرار دادند.