شناسهٔ خبر: 75904364 - سرویس علمی-فناوری
نسخه قابل چاپ منبع: مفدا | لینک خبر

به همت گروه علوم و صنایع غذایی

برگزاری دومین دوره آزمون پیش کارآموزی دانشجویان علوم و صنایع غذایی

آزمون پیش کارآموزی دانشجویان علوم و صنایع غذایی (کنترل کیفی و بهداشتی)ورودی ۱۴۰۱، روز پنجشنبه ۱۰ مهرماه ۱۴۰۴ در راستای افزایش آمادگی دانشجویان جهت ورود به عرصه کارآموزی برگزار شد.

صاحب‌خبر -

دومین دوره آزمون پیش‌ کارآموزی دانشجویان علوم و صنایع غذایی مرکز آموزش عالی علوم پزشکی وارستگان، روز پنجشنبه ۱۰ مهرماه ۱۴۰۴ ویژه دانشجویان ورودی ۱۴۰۱ برگزار شد.

این آزمون با هدف افزایش آمادگی علمی و حرفه‌ای دانشجویان برای ورود به دوره کارآموزی طراحی شده بود و به صورت آنلاین حضوری انجام گرفت. محتوای آزمون بر اساس مرور دروس تخصصی این رشته شامل تکنولوژی غلات، تکنولوژی قند، صنایع لبنی، فرآورده‌ های گوشتی و مباحث مرتبط با کنترل کیفی و بهداشتی تهیه شد تا توانمندی لازم برای ورود به محیط‌ های صنعتی و نظارتی برای دانشجویان فراهم شود. در این آزمون، معیار موفقیت کسب حد نصاب ۶۰ از ۱۰۰ نمره تعیین شد و دانشجویانی که امتیاز لازم را به دست آورند، امکان ورود به دوره کارآموزی در عرصه را خواهند داشت. هدف از این فرایند، ارزیابی آمادگی علمی دانشجویان و تضمین کیفیت عملکرد آنان در کارخانجات صنایع غذایی و سازمان‌ های نظارتی از جمله سازمان ملی استاندارد و همچنین آزمایشگاه‌ های اکرودیته است. پس از پایان آزمون، جلسه‌ای توجیهی با حضور استاد مسئول کارآموزی برگزار شد. در این جلسه، توضیحات کاملی درباره قوانین، الزامات، وظایف و نکات مهم دوره کارآموزی ارائه گردید تا دانشجویان با آگاهی کامل وارد مرحله عملی آموزش شوند.