به گزارش روز چهارشنبه ایرنا، ارتش رژیم اشغالگر ساعتی پس از هشدار درباره حمله هوایی به برخی از ساختمانهای جنوب لبنان، دو منطقه «شحور» و «دیر کیفا» را بمباران کرد.
همزمان با این تجاوزات هوایی، ارتش رژیم اشغالگر در بیانیهای مدعی شد زیر ساختهای حزب الله را هدف قرار داده است.
امروز نبیه بری رئیس پارلمان لبنان با تأکید بر ضرورت شکایت این کشور به شورای امنیت سازمان ملل به دلیل تداوم تجاوزات رژیم صهیونیستی، خواستار برگزاری نشست فوری این شورا شد.
رئیس پارلمان لبنان همچنین گفت: لبنان باید به ارائه شکوائیه به شورای امنیت ادامه دهد و لازم است که برگزاری نشست فوری این شورا برای محکومیت تجاوزات اسرائیل را خواستار شود.
سه شنبه شب نیز یک پهپاد رژیم صهیونیستی اردوگاه «عین الحلوه» در شهر صیدا در جنوب لبنان را هدف حمله هوایی قرار داد که بر اساس آخرین گزارش ها، ۱۳ تن شهید شدند.
به گزارش ایرنا، رژیم صهیونیستی یکم اکتبر ۲۰۲۴ (۱۰ مهر ۱۴۰۳)، تجاوز خود را به لبنان شروع و بعد از دو ماه چهارشنبه هفتم آذر با میانجیگری آمریکا آتشبس را امضا کرد.
بر این اساس، نظامیان رژیم صهیونیستی باید طی ۶۰ روز از جنوب لبنان خارج میشدند ولی این رژیم برخلاف قوانین بین المللی نظامیان خود را در پنج موقعیت راهبردی در این منطقه نگه داشت و آنجا را ترک نکرد. ارتش رژیم صهیونیستی از زمان امضای توافق آتش بس تاکنون هزاران بار، آن را نقض کرده است.