شناسهٔ خبر: 75902402 - سرویس ورزشی
نسخه قابل چاپ منبع: بازتاب | لینک خبر

پوستر جالب استقلال برای سرطلایی فوتبال ایران

صاحب‌خبر -

استقلال در پیام خود نوشت: «یازده سال پیش در چنین روزی، غلامحسین مظلومی؛ سرتلایی فوتبال ایران، پس از سال‌ها افتخارآفرینی از میان ما رفت.»

مظلومی، یکی از پرافتخارترین نام‌های تاریخ فوتبال ایران، ۲۸ آبان ۱۳۹۳ چشم از جهان فروبست. تصویری که او در بستر بیماری با پیراهن استقلال و در حال بوسیدن لوگوی این باشگاه ثبت شد، هنوز یکی از ماندگارترین قاب‌های فوتبالی در ذهن هواداران است؛ مردی که پس از سال‌ها جنگیدن با سرطان، تنها یک‌بار تسلیم شد و آن هم در برابر تقدیر الهی بود.

در کارنامه پربار این مهاجم بزرگ، افتخاراتی چون قهرمانی در جام باشگاه‌های آسیا، لیگ برتر ایران، جام باشگاه‌های تهران، سه دوره جام میلز هند و جام ملت‌های آسیا دیده می‌شود. سه عنوان آقای گلی لیگ، آقای گلی جام ملت‌های آسیا و جام باشگاه‌های آسیا و همچنین انتخاب به‌عنوان بهترین بازیکن قاره، تنها بخش کوچکی از دستاوردهای اوست.

غلامحسین مظلومی از نظر گل‌زنی نیز رکوردهایی درخشان به‌جا گذاشت: بهترین گلزن تاریخ لیگ تخت‌جمشید، هشتمین گلزن برتر تیم ملی، چهارمین گلزن برتر استقلال و سومین گلزن تاریخ دربی. ترکیب مهارت، اخلاق‌مداری و محبوبیت او، تصویری بی‌بدیل از یکی از بزرگ‌ترین چهره‌های تاریخ فوتبال ایران می‌سازد؛ نامی که حتی یازده سال پس از پروازش، همچنان روشن و عزیز در دل هواداران می‌درخشد.