شناسهٔ خبر: 75900158 - سرویس فرهنگی
نسخه قابل چاپ منبع: ایسکانیوز | لینک خبر

درخواست صدا و سیما از دولت برای بازسازی ساختمان شیشه ای

رییس صدا و سیما با بیان اینکه برای بازسازی ساختمان شیشه ای این رسانه که در جنگ آسیب دید برای بازسازی نیاز به منابعی داریم که بخش عمده آن از طریق مولدسازی اموال صدا و سیما انجام می‌شود و برای بخش کوچکی از آن به دولت درخواست داده‌ایم.

صاحب‌خبر -

به گزارش گروه فرهنگی ایسکانیوز، پیمان جبلی در حاشیه جلسه هیئت دولت در جمع خبرنگاران، گفت: همه فعالیت‌های سازمان زیر ذره‌بین توجه و نقد اصحاب رسانه است و این مایه خوشحالی ماست.

وی ادامه داد: همه اجزای تولیدات رسانه ملی مورد توجه ویژه است. این مسئله خیلی مسائل دیگر را اثبات می‌کند.

رییس سازمان صدا و سیما در ادامه با بیان اینکه اگر برنامه‌ها یا مهمانان برنامه‌ها تکراری است، حتما برطرف می‌کنیم، تصریح کرد: در بعضی حوزه‌های تخصصی به ویژه حوزه تخصصی فنی - کارشناسی نیازمند تقویت هستیم. تلاش می‌کنیم از همه افکار و دیدگاههای کارشناسی در همه حوزه‌های سازمان استفاده کنیم.

جبلی با تاکید یر اینکه رسانه‌ها در این زمینه کمک خوبی هستند، خاطرنشان کرد: بخشی از فضای کارشناسی را می‌توان در سایر رسانه‌ها گسترش داد. ما هم در سازمان این چنین می‌کنیم. سایر رسانه‌ها همکار ما هستند نه رقیب. در سازمان برنامه‌ای را به روزنامه‌ها به عنوان همکاران رسانه‌ای اختصاص داده ایم که در این برنامه مطالب‌شان را مطرح و برجسته می‌کنیم.

وی در خصوص آخرین وضعیت ساختمان شیشه‌ای سازمان بعد از حمله نظامی رژیم صهیونیستی به آن نیز گفت: آواربرداری ساختمان شیشه‌ای از حدود سه هفته پیش شروع شده و احتمالا تا قبل از پایان آذر تمام می‌شود. امیدوارم بتوانیم بلافاصله قرارداد بازسازی ساختمان شیشه‌ای را با پیمانکار یا پیمانکاران منعقد کنیم. این امر منوط به این است که درخواستی که برای تامین بخش کوچکی از منابع بازسازی ساختمان شیشه‌ای به دولت داده‌ایم در هیئت دولت تامین و تصویب شود.

رییس صدا و سیما تصریح کرد: امیدوارم به زودی این درخواست تایید شود. برای بازسازی نیاز به منابعی داریم که بخش عمده آن از طریق مولدسازی اموال صدا و سیما انجام می‌شود و بخش کوچکی نیز توسط پیمانکار تامین می‌شود.

انتهای پیام/

برچسب‌ها: