به گزارش میراث آریا، عیسی مزاری فرد بیان کرد: برگزاری این جشنواره موجب شد تا علاوه بر معرفی ظرفیتهای کشاورزی شهرستان، جنبههای فرهنگی و سنتی مرتبط با چای ترش نیز به مردم و گردشگران معرفی شود.
رئیس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی دلگان افزود: این رویداد فرصتی مناسب برای نشان دادن تعامل میراث فرهنگی با کشاورزی بومی است و به ما کمک میکند تا فرهنگ مصرف و تولید چای ترش و فرآوردههای آن را حفظ و به نسلهای آینده منتقل کنیم.
فرماندار شهرستان دلگان نیز در این مراسم با اشاره به اهمیت چای ترش در اقتصاد شهرستان گفت: دلگان با ۶۰۰ هکتار سطح زیرکشت چای سرخ، قطب تولید این محصول در کشور است و جشنواره امسال با هدف پویایی اقتصاد و افزایش تولید برگزار شد.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان دلگان نیز با بیان این که برداشت چای ترش از اواخر آبان آغاز و تا اواسط آذر ادامه دارد، افزود: سطح زیرکشت چای ترش در شهرستان ۷۰۰ هکتار است و پیشبینی میشود حدود ۴۸۰ تن محصول برداشت شده و علاوه بر بازارهای داخلی به کشورهای روسیه، افغانستان، پاکستان و ترکیه نیز صادر شود.
انتهای پیام/