شناسهٔ خبر: 75899838 - سرویس فرهنگی
نسخه قابل چاپ منبع: برنا | لینک خبر

استاندار سمنان: جامعه‌ای موفق است که کتاب و علم در آن حکم‌فرما باشد

برنا-گروه استان‌ها: استاندار سمنان گفت:‌ جامعه ای موفق است که کتاب و علم در آن حکفرما باشد و بزه و جرم در چنین جامعه‌ای کاهش می یابد. برنا-گروه استان‌ها: استاندار سمنان گفت:‌ جامعه ای موفق است که کتاب و علم در آن حکفرما باشد و بزه و جرم در چنین جامعه‌ای کاهش می یابد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری برنا از سمنان، محمدجواد کولیوند روز چهارشنبه در آیین گرامیداشت سی‌وسومین هفته کتاب و کتابخوانی در تالار کتابخانه مرکزی سمنان افزود: جامعه ای موفق است که کتاب و علم در آن حکفرما باشد و بزه و جرم در چنین جامعه‌ای کاهش می یابد.

وی افزود: انس با کتاب و کتابخوانی به دلیل عمق‌بخشی به مفاهیم انسانی و تربیتی، با کاهش آسیب‌های اجتماعی ارتباط مستقیم دارد.

وی بیان کرد: نمونه‌ای از تاثیر در کاهش سرقت و بزه‌های اجتماعی، اعتقاد قلبی و باورمندی‌ها در ماه مبارک رمضان است که هر ساله با کاهش جرایم همراه است و این مساله نشاندهنده عمق ارزش‌های دینی ماست.

استاندار سمنان علوم و دانش را قدرتی دانست که باعث ارتقای جوامع می‌شود و ادامه داد: حاکمان بدون قدرت یارای حکومت ندارند و در کشورهای مختلف قدرت به شکل نظامی، سیاسی، دینی، و اطلاعاتی است وهر حکومتی برای بقا نیازمند قدرت برخاسته از همین حوزه است.

وی تاکید کرد:‌ اما نگاه در جمهوری اسلامی ارزشی است و به عمق دین اسلام مربوط است. جنگ تحمیلی هشت ‌ساله نمادی از عمق ارزش‌های دینی و اعتقادی در بین مردم بود.

وی با بیان اینکه انقلاب‌ها در تاریخ به دلیل مباحث اقتصادی، آزادی‌های اجتماعی، و نیازهای انسانی شکل گرفتند، افزود: مردم ایران پس از بیداری انقلابی، هوشیاری خود را در دوران دفاع مقدس به نمایش درآورد. بنیان انقلاب اسلامی بر اساس قرآن و عترت است و تمرکز مجزا بر هر کدام از این ۲ اصل آسیب‌زا می‌شود و قدرتی منحصربه‌فرد ایجاد کرد و با علم و دانش نسبت به قرآن و نسبت اهل بیت عمق می‌یابد.

کولیوند نهج‌البلاغه را دانش و علمی بنیادی در مدیریت برشمرد که باید به‌عنوان کتابی بنیادی بیشتر از آن بهره برد و افزود: انس با قرآن بقای حکومت را تضمین می‌کند.

استاندار سمنان با اشاره به اینکه در کشورهای توسعه‌یافته کتاب و علم جایگاه ویژه‌ای دارد، بیان کرد: مُبلغ کتاب و کتابخوانی باشیم، کتاب می‌تواند مسیر تفکر را اصلاح یا منحرف کند و در این زمینه باید مراقب بود.