شناسهٔ خبر: 75899618 - سرویس ورزشی
نسخه قابل چاپ منبع: آنا | لینک خبر

مصاف ساروی با برنده الکسانیان؛ طلای هدایتی در گروی تکرار پیروزی مقابل حریف مصری

قهرمان المپیک و جهان برای آنکه مدال طلای مسابقات همبستگی کشور‌های اسلامی را به دست آورد باید با آزادکار آذربایجانی کشتی بگیرد که در زاگرب آرتور الکسانیان را ضربه فنی کرد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری آنا، مسابقات کشتی فرنگی همبستگی کشور‌های اسلامی که روز گذشته برای ایران با دو نشان طلای سعید اسماعیلی و غلامرضا فرخی در دو وزن ۶۷ و ۸۷ کیلوگرم، نقره امیر عبدی در ۷۷ کیلوگرم و برنز علی احمدی‌وفا در ۶۰ کیلوگرم همراه بود، امروز (چهارشنبه، ۲۸ آبان) در دو وزن ۹۷ و ۱۳۰ کیلوگرم کشتی فرنگی در ریاض پیگیری شد که محمدهادی ساروی و فردین هدایتی هر دو به فینال رقابت‌ها رسیدند.

ساروی رویابا فادی الجرایزی و ابراهیم فلاتاح عربستانی را ۷-یک و ۹-صفر برد و فینالیست شد. قهرمان المپیک و جهان در فینال هم بعید است که کار سختی مقابل حریف آذربایجانی داشته باشد. کلاس کشتی او و تجربیاتش قطعا خیلی بیشتر‌ای مراد احمدی‌یفی است که در جهانی ۲۰۲۵ زاگرب آرتور الکسانیان را درحالیکه نتیجه کشتی ۳-۳ بود، ضربه فنی کرد. الکسانیانی که روی دور باخت افتاده و بهتر بود که چند سال قبل از دنیای قهرمانی خداحافظی کند.

احمدی‌یف بعد از ضربه کردن الکسانیان در زاگرب، یک-یک به آرتور سارگیسیان روس باخت و سارگیسیان هم در فینال ۳-یک به ساروی باخت تا دو ماه پیش، کشتی‌گیر آملی در کرواسی قهرمان ۹۷ کیلوگرم جهان شود.

فردین هدایتی هم درحالیکه سنگین‌وزن مسابقات همبستگی کشور‌های اسلامی فقط ۶ شرکت‌کننده داشت و رقابت‌هایش به صورت دوره‌ای برگزار شد، با شکست ۳-صفر عبداللطیف محمد مصری، ۸-صفر بکا کاندلاکی آذربایجانی و ۹-صفر رومان کیم قرقیز به فینال این رقابت‌ها رسید و بار دیگر باید با بعداللطیف محمد کشتی بگیرد.

رده‌بندی و فینال‌های دو وزن باقی‌مانده مسابقات بین فرنگی‌کاران زیر برگزار می‌شود:

وزن 97 کیلوگرم:
فینال: مراد احمدی‎یف (آذربایجان) – محمدهادی ساروی (ایران)
رده‎بندی: محمدعلی السعید (مصر) – بیت‌الله کاییسداگ (ترکیه) 
رده‌بندی: رویابا فادی (الجزایر) – ابراهیم فلاتاح (عربستان)
وزن ۱۳۰ کیلوگرم: 
فینال: فردین هدایتی (ایران) – عبداللطیف محمد (مصر)
رده‌بندی: رومان کیم (قرقیزستان) – فاتیح بوزکورت (ترکیه)

انتهای پیام/