شناسهٔ خبر: 75899162 - سرویس فرهنگی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

پرواز همای به «خنیاشهر» پیوست/ انتخاب هیات‌مدیره کانون آهنگسازان خانه موسیقی

تهران- ایرنا- نوبت دوم مجمع عمومی کانون آهنگسازان خانه موسیقی برای انتخابات هیات‌مدیره برگزار شد و پرواز همای خواننده و آهنگساز به پروژه «خنیاشهر» پیوست.

صاحب‌خبر -

به گزارش ایرنا از خانه موسیقی ایران، نوبت دوم مجمع عمومی کانون آهنگسازان خانه موسیقی برای انتخابات هیات‌مدیره، امروز چهارشنبه(۲۸ آبان ماه) در تالار رودکی برگزار شد و اعضای جدید هیأت‌مدیره این کانون انتخاب شدند.

در این نشست که با حضور اعضای کانون آهنگسازان برگزار شد، روند رأی‌گیری برای تعیین ترکیب جدید هیات‌مدیره انجام شد و اعضای منتخب براساس آرای مأخوذه مشخص شدند.

بر اساس نتایج اعلام‌شده، تقی ضرابی، وارطان ساهاکیان، علیرضا اکبرپور، محمدجلیل عندلیبی و سیدمحمد میرزمانی به‌ عنوان اعضای اصلی هیات‌مدیره کانون آهنگسازان خانه موسیقی انتخاب شدند. همچنین محمدرضا چراغعلی و کوروش متین به‌ عنوان اعضای علی‌البدل معرفی شدند.

علاوه بر این، آندره مرادیان به‌ عنوان بازرس کانون و فرشاد مشفقی نیز به‌ عنوان بازرس علی‌البدل انتخاب شدند.

نخستین مجامع عمومی و انتخابات هیات مدیره کانون‌های ده‌گانه خانه موسیقی ایران از ۴ تا ۱۷ آبان‌ برگزار شد، هر یک از این انتخابات به حد نصاب لازم نرسید و به نوبت دوم کشیده شد.

نوبت دوم این انتخابات، از ۲۵ آبان تا ۱۱ آذرماه در محل‌های مختلف از جمله خانه موسیقی، تالار رودکی و لابی تالار وحدت برگزار می‌شوند. انتخابات کانون‌های صدابرداران و پژوهشگران ۲۵ و ۲۶ آبان ماه در خانه موسیقی و کانون خوانندگان کلاسیک ۲۷ آبان ماه در تالار رودکی برگزار شد.

انتخابات کانون‌های مدرسان: شنبه یکم آذرماه، سازندگان ساز: یکشنبه ۲ آذر ماه در تالار رودکی، نوازندگان کلاسیک: سه‌شنبه ۴ آذرماه، خوانندگان سنتی: یکشنبه ۹ آذرماه در لابی تالار وحدت، نوازندگان سنتی: دوشنبه ۱۰ آذرماه در تالار رودکی و ناشران: سه‌شنبه ۱۱ آذر ماه در خانه موسیقی برگزار می‌شوند.

پرواز همای به خنیاشهر پیوست

پرواز همای که تجربیات بسیاری در حوزه خوانندگی، آهنگسازی، اُپرا و موسیقی دستگاهی ایران دارد، این بار تجربیات خود را در اختیار پروژه‌ «خنیاشهر» قرار داده است.

«خنیاشهر» با مدیریت هنری و طراحی امیرحسین سمیعی تلاش می‌کند تا موسیقی نواحی مختلف ایران را در کنار موسیقی امروز قرار دهد. در این مسیر، نغمه‌های موسیقی نواحی با تنظیمی به‌روز و با صدای خوانندگانی توانمند به گوش مخاطبان می‌رسد.

پرواز همای به «خنیاشهر» پیوست/ انتخاب هیات‌مدیره کانون آهنگسازان خانه موسیقی

پرواز همای در پروژه «خنیاشهر» در کنار متین مرعشی به اجرای قطعه‌ «هوای روزگار» پرداخته است. ترانه‌ این قطعه شامل دو بخش فارسی و گیلکی است که به صورت همخوانی با متین مرعشی اجرا شده است.

پیش از این نیز محمد معتمدی از دیگر خوانندگان موسیقی ایران در قالب اثری جداگانه به پروژه موسیقایی «خنیاشهر» پیوسته بود.

در «خنیاشهر»، خوانندگان بسیاری حضور خواهند داشت که هر کدام از چهره‌های شناخته شده موسیقی ایران خواهند بود. در کنار خوانندگان شناخته شده، متین مرعشی به عنوان استعدادی نوظهور، خواننده اصلی «خنیاشهر» است.

«خنیاشهر» اتفاقی هنری و کاملا مستقل است که تلاش می‌کند تولیدات خود را به گوش مخاطبان برساند. آهنگ «هوای روزگار» با حضور پرواز همای به زودی منتشر خواهد شد.