شناسهٔ خبر: 75899072 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: میزان | لینک خبر

وزیر کشور: همه شاخص‌های امنیتی کشور نسبت به سال گذشته بهبود یافته است

وزیر کشور با بیان اینکه همه شاخص‌های امنیتی کشور در سال ۱۴۰۴ نسبت به ۱۴۰۳ بهبود یافته است از ارسال لایحه تشکیل سازمان ملی مهاجرت به مجلس خبر داد.

صاحب‌خبر -
خبرگزاری میزان -

اسکندر مؤمنی، صبح امروز چهارشنبه ۲۸ آبان 1404 در حاشیه جلسه هیئت دولت وضعیت امنیتی کشور را مطلوب ارزیابی کرد و گفت: در این لحظه شرایط بسیار خوبی داریم و امنیت بسیار پایداری برقرار است. همه شاخص‌های امنیتی کشور در سال ۱۴۰۴ نسبت به ۱۴۰۳ بهبود یافته است.

وی از برگزاری جلسه مشترک درباره امنیت شرق کشور خبر داد و افزود: در مجموع، وضعیت امنیتی کشور در همه شاخص‌ها بهتر از سال گذشته بوده است.

وزیر کشور درباره افزایش اختیارات استانداران در بودجه سال آینده گفت: رئیس‌جمهور نگاه ویژه‌ای به این موضوع دارند و بخش زیادی از اختیارات که نیاز به قانون نداشت، از سوی هیئت دولت واگذار شد. همچنین اختیاراتی که در چارچوب اصل ۱۲۷ قانون اساسی در اختیار رئیس‌جمهور بود نیز منتقل شده است.

مومنی افزود: همین روند موجب شده نگاه استانداران فراتر از استان خود و معطوف به تعاملات منطقه‌ای و بین‌استانی شود. سیاست همسایه‌محوری و منطقه‌محوری از سیاست‌های قطعی جمهوری اسلامی است. روز‌های اخیر نیز اجلاس استانداران حاشیه دریای خزر برگزار شد و پیش از آن دیدار‌هایی در استان‌های کردستان و خراسان با حضور استانداران کشور‌های همجوار انجام شده بود.

میزان بازگشت اتباع خارج شده به کشور کاهش یافته است

مؤمنی درباره موضوع بازگشت مجدد اتباع به کشور توضیح داد: همواره درصدی از اتباعی که از کشور خارج می‌شوند، بازمی‌گردند؛ این رقم بسته به دوره زمانی بین ۳۰ تا ۵۰ درصد متغیر بوده است. در مرحله اخیر، به دلیل اینکه بسیاری از آنها خودمعرف بودند، میزان بازگشت کاهش یافته است.

وی درباره تشکیل سازمان ملی مهاجرت افزود: این لایحه تکلیف برنامه هفتم است و به مجلس تقدیم شده است. انتظار داریم روح لایحه حفظ شود و یکپارچگی اختیارات در سازمان جدید رعایت گردد. چهار دستگاه شامل وزارت کشور، وزارت خارجه، وزارت اطلاعات و وزارت کار به همراه نیروی انتظامی هماهنگی کامل در تدوین لایحه داشته‌اند.

وزیر کشور درباره وضعیت نظارت بر خودرو‌های فاقد معاینه فنی گفت: در کشور دو ساختار داریم، شورای عالی ترافیک برای حمل‌ونقل درون‌شهری و کمیسیون ایمنی راه برای حمل‌ونقل برون‌شهری. طبق آخرین گزارش پلیس و دستگاه‌های مرتبط، درصد خودرو‌های دارای معاینه فنی افزایش یافته است.

وی افزود: متأسفانه تعداد زیادی خودرو فرسوده‌اند و اساساً امکان دریافت معاینه فنی ندارند. موضوع خروج و جایگزینی خودرو‌های فرسوده در چند جلسه دولت بررسی شده است.

انتهای پیام/