شناسهٔ خبر: 75898290 - سرویس فرهنگی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

حمید گودرزی و شقایق فراهانی روی صحنه تئاترشهر/ جشنواره تئاتر «پانیذ» برگزار می‌شود

تهران- ایرنا- نمایش «باد زرد ونگوگ» به کارگردانی علیرضا کوشک‌جلالی از دهم آذرماه در سالن اصلی تئاتر شهر روی صحنه می‌رود و بیست و یکمین جشنواره تئاتر «پانیذ» به دبیری محمدرضا غریب‌زاده در تالار هنر برگزار می‌شود.

صاحب‌خبر -

به گزارش ایرنا از مشاور رسانه‌ای پروژه، نمایش «باد زرد ونگوگ» به کارگردانی علیرضا کوشک‌جلالی و تهیه‌کنندگی آزیتا موگویی پس از اخذ مجوزهای لازم، از دوشنبه (۱۰ آذرماه) در سالن اصلی مجموعه تئاتر شهر روی صحنه می‌رود.

نمایش «باد زرد ونگوگ» نگاهی تازه و متفاوت به زندگی ونسان ونگوگ، نقاش بزرگ هلندی دارد و متن آن را علیرضا کوشک‌جلالی نوشته است.

در این اثر، فرهاد آییش نقش ونسان ونگوگ، حمید گودرزی نقش پل گوگن و دو شخصیت دیگر، شقایق فراهانی نقش استعاری دنیا، المیرا دهقانی نقش راشل و دو شخصیت دیگر، محسن حسینی نقش دکتر معالج ونگوگ، سوگل قلاتیان نقش کای، دخترعموی بیوه ونسان ونگوگ و سه شخصیت دیگر و محمد معتضدی نقش عموی ونگوگ و دو شخصیت دیگر را ایفا می‌کنند.

میثم میرزایی مدیر تبلیغات، کسری و علی نیک‌رفتار عکاسان و مریم قربانی‌نیا مشاور رسانه‌ای این پروژه هستند.

دیگر بازیگران و عوامل نمایش «باد زرد ونگوگ» در خبرهای بعدی معرفی خواهند شد.

حمید گودرزی و شقایق فراهانی روی صحنه تئاترشهر/ جشنواره تئاتر «پانیذ» برگزار می‌شود

نمایش آئینی «هامان» در برج میلاد

برج میلاد در ایام فاطمیه میزبان نمایش آئینی «هامان» است.

نمایش آئینی «هامان» اثری بدیع و متفاوت از گروه فرهنگی هنری مسلم به نویسندگی سیدمرتضی هاشمی گلپایگانی و مسعود اسماعیلی و به کارگردانی مسعود اسماعیلی از یکم تا هفتم آذرماه در دو سانس در برج میلاد تهران به روی صحنه می‌رود.

«هامان» روایت چهار مرد است که در زندانی بزرگ گرفتار شده اند. آنان در تکاپو برای آزادی کم کم همدیگر را می‌شناسند و پرده از رازهایی که مخفی کرده‌اند برداشته می‌شود.

حمید گودرزی و شقایق فراهانی روی صحنه تئاترشهر/ جشنواره تئاتر «پانیذ» برگزار می‌شود

بیست ویکمین جشنواره تئاتر پانیذ در تالار هنر

بیست ویکمین جشنواره تئاتر «پانیذ» با مدیریت رکسانا خلوتی و دبیری محمدرضا غریب‌زاده با حضور هشت گروه نمایشی در ۲ بخش کودک و جوان در روزهای جمعه و شنبه (30 آبان و یکم آذرماه) در تالار هنر برگزار می‌شود.

هومن برق نورد، ناصر آویژه، صحرا اسدالهی، حمیدرضا نعیمی، یاسر خاسب و بهناز اقبال دوران این رویداد هنری هستند.

برنامه اجراهای بیست‌ویکمین جشنواره تئاتر پانیذ بدین شرح است:

جمعه؛ ۳۰ آبان روز نخست جشنواره از ساعت ۱۳ تا ۱۷

نمایش «پرواز شماره ۳۶۶» به کارگردانی برکه بذری در بخش کودک

نمایش «سگ اداری» به کارگردانی امین جوادی در بخش جوان

حمید گودرزی و شقایق فراهانی روی صحنه تئاترشهر/ جشنواره تئاتر «پانیذ» برگزار می‌شود

نمایش «ضدخروج» به کارگردانی امیررضا جلالی در بخش جوان

نمایش «قافیدن» با کارگردانی مشترک امین اکبری‌نسب و سینا صفوی‌فر در بخش جوان

شنبه؛ یک آذر روز دوم جشنواره از ساعت ۱۷ تا ۲۱

نمایش «توطئه‌گران باغچه» به کارگردانی مینا امامی در بخش کودک

نمایش «رویای فرشته‌ها» به کارگردانی فرزانه میرزایی در بخش کودک

نمایش «صدای نسل نو» به کارگردان محسن حافظی در بخش کودک

نمایش «پذیرش عامی ذهنی» به کارگردانی امین جوادی در بخش جوان

مدیرتولید: پانیذ اسماعیلی، مدیر اجرایی: علیرضا رحیم‌زاده، ساخت تیزر و مدیا: سینا صفوی‌فر، طراح پوستر: بهنام پورحسن و مدیرروابط عمومی: نگار امیری از دیگر عوامل این رویداد هنری هستند.