شناسهٔ خبر: 75897563 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

بازرس کل قضایی کرمان خبرداد:

کشف انحراف در اخذ تسهیلات بانکی و دلالی معدنی کرمان‌ به میزان ۳۰ هزار میلیارد ریال‌

کرمان- ایرنا- بازرس کل قضایی استان کرمان از کشف انحراف در اخذ تسهیلات بانکی به میزان ۳هزار میلیارد تومان توسط یک شرکت خصوصی خبر داد.

صاحب‌خبر -

به گزارش ایرنا، دادخدا سالاری روز چهارشنبه در حاشیه نشست قرارگاه نظارتی حمایت از تولید و سرمایه گذاری در پاسخ سئوال خبرنگاری مبنی بر دستگیری فردی در ارتباط با شرکت های معدنی استان کرمان اعلام کرد: در حین بررسی ها و اقدامات نظارتی این بازرسی کل از یکی از شرکت های معدنی استان کرمان مشخص شد فردی غیربومی به همراهی سایر شرکا و معاونان جرم با ثبت چند شرکت خصوصی در خارج از استان، با سوء استفاده از موقعیت بوجود آمده مبنی بر الزام شرکت های معدنی به عرضه و فروش محصولات معدنی در تالار بورس در قالب ۲ شرکت که غیرمرتبط با امر مواد و محصولات معدنی می باشند، به صورت متقلبانه اقدام به خرید محصولات معدنی به بهانه تولید کرده و سپس با دلالی بخشی از این مواد را به شرکت های دیگری فروخته و بخش دیگری از این محصولات را به صورت خام به بنادر جنوبی در بندر عباس برای فروش در بازار دلالی و یا صادرات به صورت خام فروشی منتقل کرده و مواد اولیه وضروری که باید در امر تولید مورد استفاده ودر خدمت تولید باشد سر از بازار دلالی و سوداگری در آورده است.

وی اظهارداشت: متهم این پرونده و همدستانش علاوه بر تخلف مذکور در اخذ تسهیلات از شبکه بانکی کشور به صورت متقلبانه مرتکب تخلفات متعدد شده که تاکنون طبق استعلام و بررسی های مقدماتی، بدهی های انحرافی و مشکوک الوصول وی که در بانک های خارج از استان رخ داده بیش از سه هزار میلیارد تومان است که بررسی و ریشه یابی در خصوص سایر جرایم و مبالغ ادامه دارد.

بازرس کل قضایی استان کرمان یادآور شد: برخورد قانونی با مفاسد و تخلفات اقتصادی در سطوح مختلف یکی از رویکردهای اصلی و محوری سازمان بازرسی در راستای حفاظت و حراست از حقوق عمومی، منافع مردم و بیت المال است.