به گزارش رکنا، این سوپ تو یه هتل پنج ستاره پرطرفدارترین آیتم فصل پاییزه.
مواد لازم :
کدو حلوایی : ۷۰۰ گرم
پیاز : ۱ عدد متوسط
سیب زمینی : ۲ عددکوچک
هویج : ۲ عدد متوسط
فلفل دلمه ای : نصف یک عدد متوسط
گوجه : ۱ عدد متوسط
سیر : ۲ حبه
عصاره گوشت : ۲ لیوان
آب : ۱ لیوان
شیر : ۱ تا ۱/۵ لیوان
خامه : ۱ عدد
نمک
فلفل قرمز
زنجبیل
کره
نکات مهم و طرز تهیه
برای تزئین هم خامه، جعفری، پیازچه، کنجد و تخم کدو رو حسابی با سبزیجات و کره تفت بده.
خوب سرخ شه بعد بذار بپزه.
فلفل دلمه ای و گوجه رو زیاد نریز که طعمش رو عوض میکنه.
بهتره از عصاره گوشت استفاده بشه.
میتونی از خود گوشت هم استفاده کنی.
هرچی خامه بیشتر خوشمزه تر ولی زیاد هم بریزی رنگ نارنجی سوپ کمرنگ میشه.
حواست باشه شیر رو که اضافه کردی بذار یه ساعت ریز جوش بزنه تا آروم آروم به غلظت مورد نظر برسه.