شناسهٔ خبر: 75896490 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایمنا | لینک خبر

استاندار مرکزی عنوان کرد

آشنایی با علوم نوین و فناوری‌های سایبری ضرورتی انکارناپذیر برای مقابله با دشمنان

استاندار مرکزی با اشاره به پیروزی ایران اسلامی در جنگ ۱۲ روزه با اسرائیل گفت: بخشی از این پیروزی در سایه علم و دانش به دست آمد و نشان دهنده آن است که آشنایی با علوم نوین، فناوری‌های سایبری و زبان‌های بیگانه ضرورتی انکارناپذیر برای مقابله با دشمنان است.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری ایمنا از مرکزی، مهدی زندیه‌وکیلی صبح امروز _چهارشنبه بیست‌وهشتم آبان_ در آئین افتتاحیه برنامه‌های هفته بسیج که با حضور بسیجیان، کتابداران، دانش‌آموزان، نیروهای نظامی و انتظامی در استان مرکزی برگزار شد اظهار کرد: هفته بسیج مستضعفین همواره یادآور رشادت‌ها، ایثارگری‌ها و حضور پرشور مردمی است که در سخت‌ترین شرایط تاریخ معاصر ایران، با ایمان و اراده‌ای استوار در کنار انقلاب اسلامی ایستادند.

وی افزود: این هفته، علاوه بر جنبه‌های نظامی و دفاعی، فرصتی است برای بازخوانی نقش بسیج در عرصه‌های فرهنگی، علمی و اجتماعی است.

استاندار مرکزی تصریح کرد: همزمانی آغاز هفته بسیج با سالگرد سفر مقام معظم رهبری حضرت آیت‌الله العظمی خامنه‌ای به استان مرکزی، معنای ویژه‌ای دارد، چرا که این سفرها نه تنها برکات عمرانی و اجتماعی به همراه داشت، بلکه مسیر فرهنگی و علمی استان را نیز متحول کرد.

زندیه وکیلی ادامه داد: در سال ۱۳۶۴، به فرمان حضرت امام خمینی (ره)، سپاهیان حضرت محمد (ص) تشکیل شدند و در همان ایام، بسیجیان نوجوان و جوان در پارک آزادی اراک گرد هم آمدند، حضور مقام معظم رهبری در کسوت ریاست جمهوری در استان مرکزی، روح تازه‌ای به فعالیت‌های بسیج بخشید.

وی عنوان کرد: بار دیگر در سال ۱۳۷۹، ایشان در جایگاه رهبری امت اسلام به استان سفر کردند و این حضور منشأ خیرات و برکات فراوان شد، یکی از مهم‌ترین مصوبات آن سفر، احداث بیمارستان حضرت امیرالمؤمنین (ع) بود که با سرعت قابل توجهی اجرا و به بهره‌برداری رسید.

استاندار مرکزی خاطرنشان کرد: دستور تأسیس ده‌ها کانون پرورشی و کتابخانه در محروم‌ترین روستاهای استان، نشان‌دهنده توجه ویژه مقام معظم رهبری به عدالت فرهنگی و گسترش دانش است.

زندیه وکیلی تصریح کرد: عنایت مقام معظم رهبری به کتاب و کتابخوانی بر کسی پوشیده نیست، حضور مستمر ایشان در نمایشگاه‌های کتاب، معرفی آثار مرتبط با دفاع مقدس و مطالعه روزانه کتاب‌های تازه منتشر شده، الگویی عملی برای همه مسئولان و جوانان کشور است.

وی ادامه داد: مقام معظم رهبری بارها تأکید کرده‌اند که فرهنگ مطالعه و نگارش باید در جامعه نهادینه شود، این نگاه سبب شد که در سفر به استان مرکزی، پروژه‌های فرهنگی همچون کتابخانه‌ها و کانون‌های پرورشی در اولویت قرار گیرد و تا زمان بهره‌برداری کامل، شخصاً پیگیر این طرح‌ها شوند.

استاندار مرکزی گفت: کتابخانه‌های مدارس و دبیرستان‌ها نیز در این مسیر نقش مهمی ایفا کردند بسیاری از دانش‌آموزان بسیجی علاوه بر فعالیت‌های فرهنگی و مذهبی، مسئولیت کتابخانه‌های مدارس را بر عهده داشتند.

زندیه وکیلی عنوان کرد: در این کتابخانه‌ها بود که وصیت‌نامه‌های شهدای دانش‌آموز نگهداری و مطالعه می‌شد، وصیت‌نامه‌هایی که سرشار از معنویت، عرفان و عشق به خداوند بود و نشان می‌داد نوجوانان این سرزمین در کوتاه‌ترین زمان به بالاترین مراتب ایمان و معرفت دست یافته‌اند.

وی ادامه داد: برخی از کتابداران همان مدارس نیز خود به شهادت رسیدند و نامشان در کنار شهدای دانش‌آموز ثبت شد.

استاندار مرکزی خاطرنشان کرد: امروز، در شرایطی که جنگ‌ها دیگر تنها نظامی نیست و عرصه‌های علمی، فناورانه و سایبری بخش مهمی از نبردها را تشکیل می‌دهد، رسالت بسیج و دانش‌آموزان بسیجی بیش از پیش به سمت علم و دانش سوق یافته است.

زندیه وکیلی تاکید کرد: ساخت موشک‌های نقطه‌زن، پهپادهای پیشرفته و توانمندی در جنگ الکترونیک و سایبری، همه بر پایه دانش و فناوری بومی شکل گرفته‌اند، شهدای بزرگی همچون شهید تهرانی‌مقدم و دانشمندان هسته‌ای کشور، جان خود را در راه توسعه علمی ایران فدا کردند تا امروز ملت ایران بتواند در برابر دشمنان ایستادگی کند.

وی افزود: توجه به کتابخانه‌ها، فیزیکی و مجازی و تسلط بر علوم روز، زبان‌های خارجی، دانش سایبری و فناوری‌های نوین، وظیفه‌ای حیاتی برای نسل جوان و بسیجیان است.

استاندار مرکزی اظهار کرد: امروز قدرت در عرصه علم و دانش تجلی یافته است، مقام معظم رهبری نیز بارها جامعه را به این مسیر هدایت کرده‌اند و آینده کشور را در گرو پیشرفت علمی دانسته‌اند.

زندیه‌وکیلی گفت: هفته بسیج و هفته کتاب و کتابخوانی، فرصتی است تا این پیام روشن را دوباره مرور کنیم، سلاح امروز، سلاح دانش و راه پیروزی، مسیر علم و آگاهی است.