شناسهٔ خبر: 75896098 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: برنا | لینک خبر

مدیریت پسماند در بهارستان،الگویی برای سایر شهرهای استان تهران

برنا_ گروه استانها: معاون استاندار تهران گفت:با اجرای طرح‌های نوین در جمع‌آوری و تفکیک پسماندها، بهارستان قدم‌های موثری در جهت کاهش تأثیرات منفی بر محیط زیست و بهبود کیفیت زندگی شهروندان خواهد برداشت و می‌تواند به عنوان یک مدل کارآمد برای شهرهای دیگر مورد استفاده قرار گیرد. برنا_ گروه استانها: معاون استاندار تهران گفت:با اجرای طرح‌های نوین در جمع‌آوری و تفکیک پسماندها، بهارستان قدم‌های موثری در جهت کاهش تأثیرات منفی بر محیط زیست و بهبود کیفیت زندگی شهروندان خواهد برداشت و می‌تواند به عنوان یک مدل کارآمد برای شهرهای دیگر مورد استفاده قرار گیرد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری برنا از تهران؛ نشست بررسی وضعیت پسماند و نخاله‌های ساختمانی شهرستان بهارستان، با حضور میرجعفریان معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری تهران، درگزی نماینده دفتر امور شهری، عبدالحمید شرفی سرپرست فرمانداری بهارستان، سید محمد میرزمانی شهردار، اعضای شورای اسلامی شهر گلستان و شهرداران بهارستان به میزبانی شهرداری گلستان برگزار شد.

پس از صدور دستور استاندار تهران، کمیته ویژه‌ای برای مدیریت پسماند تشکیل شد و شهرستان بهارستان به عنوان پایلوت این طرح انتخاب گردید. این اقدام به منظور بهبود جمع‌آوری، تفکیک و بازیافت پسماندها و کاهش تاثیرات آن بر محیط زیست و سلامت عمومی است و می‌تواند به عنوان الگوی موفقی برای سایر شهرستان‌های استان تهران به شمار آید.

می جعفریان معاون استاندار تهران با ابراز نگرانی از تخلیه نخاله‌های ساختمانی در حریم شهری و کنار رودخانه‌ها، به شهرداران شهرستان بهارستان تأکید کرد تا تدابیر لازم را برای جلوگیری از این اقدام اتخاذ کنند. 

او بر اهمیت حفاظت از محیط زیست و سلامت عمومی تأکید کرد و خواستار اعمال نظارت دقیق‌تر بر عملیات ساخت و ساز و مدیریت پسماند در این منطقه شد.

محمد میرزمانی شهردار شهر گلستان با بیان این که فرهنگ‌سازی به عنوان مهم‌ترین بخش در مدیریت پسماندهای ساختمانی باید مورد توجه قرار گیرد، تأکید کرد که: آگاهی بخشی به سازندگان و شهروندان درباره تفکیک و مدیریت صحیح این نوع پسماندها می‌تواند تأثیر قابل توجهی بر حفظ سلامت محیط زیست و بهبود وضعیت شهری داشته باشد.

 

انتهای پیام/

برچسب‌ها: